El pilot Toni Ariete guanyà la II Pujada Villa de Pego d’automobilisme, amb un BRC BR-53

Toni Ariete, de l’equip FRC Competición, siguè ahir el guanyador de la II Pujada Villa de Pego d’automovilisme. Amb un vehicle BRC BR-53, s’imposà al pilot Augusto Lezcano, del milesocasiones.com. Lezcano quedà segon conduint un Renault Van Diemen. I Carlos Archiles fou tercer amb el seu Speed Car de l’equip Rallye Club Costa de Azahar.

Un total de 29 pilots disputaren ahir la prova organitzada pel Club Automobilisme de Gandia i l’Ajuntament de Pego. La jornada fou marcada pel bon ambient i la gran afluència de gent al circuit de la carretera d’Ebo. Els participants feren quatre mànegues sobre la ruta, de sis quilòmetres, plena de corbes i punts molt atractius pels espectadors. Hi hagueren varis accidents, però, cap d’ells de gran importància.

Una vegada finalitzada la competició sobre la pista, començà els vehicles participants tornaren al parc tancat que estava en el Passeig de Cervantes, per tal de conèixer els resultats finals. Aquestos es van allargar ateses les sancions imposades per la direcció de la cursa i les posteriors reclamacions. Finalment, ben a prop de les sis de la vesprada, es procedí al lliurament de premis, cerimònia en què participaren el regidor d’Esports, Raúl Tamarit, i la regidora de Medi Ambient, Laura Castellà.

1647 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!