El Pego torna a perdre

Per la mínima, però l’equip roget continua en el clot. El president i l’entrenador responsabilitzaren en part de la derrota a l’estat del camp, utilitzat pel futbol base, on els pegolins van guanyar, als gallets de les seues categories. Aquesta situació podria accelerar la posada en marxa de la gespa artificial. Comencem la crònica del cap de setmana parlant de la dramàtica situació per la que està passant el Pego de Tercera Divisió, una qüestió que aquesta nit els companys d’Esports a Ràdio Pego tractaran més àmpliament en una entrevista al President del Club, Enrique Moll. I és que el Pego ha tornat a perdre, aquesta vegada per 0 a 1 contra l’Utiel en camp propi. I amb aquest marcador en contra ja suma cinc derrotes seguides. La part positiva la donen el Pego B i el Juvenil A que guanyen i reforcen les seues posicions capdavanteres.

“El marcador parla per si sol”, paraules textuals de Diego Miñana, tècnic dels rogets, que assumeix la derrota i confessa que tot i intentar-ho els falta el gol, afegint que el camp tampoc els va afavorir gens en el joc.

S’havia de baixar més el baló, però segons Miñana creu que el mal estat del camp Cervantes els perjudicava, com a equip local. De l’Utiel valora que era un equip que amb l’empat li bastava per tenir una bona jornada, tot i això van aconseguir els tres punts.

Els propers adversaris estan en la mateixa situació que el Pego, és per això que esperen poder treure algun punt en la propera jornada.


Altres resultats del cap de setmana parlant de futbol base.

Dissabte 20
10:00 h. Infantil Pego CF A 1 – UD Benissa 1
11:30 h. Cadets Pego CF 1 – UD Benissa 1
17:00 h. Pego CF B 2 (gols de Sergi) – Piles CF 1

10:00 h. Futbol 7 Alevins Pego CF 1 – FB Dénia A 1
11:00 h. Futbol 7 Benjamí Pego CF 0 – FB Dénia A 10

Diumenge, 21 d’octubre
11:30 h. Juvenil Pego CF A 4 – CD Benifaió 1
(gols del Pego de Nando Server, Torrado, Caliu i Jato)


Fora de Casa
Dissabte, 20 d’octubre

Infantil Vilajoiosa CF B 9 – Pego CF B 1
Juvenil Piles CF 3 – Pego CF B 2 (gols de Picaina de penal i Vicentet), al Polígon Municipal de Piles (3era reg. Grup 11)


CAMPIONAT LOCAL DE FUTBOL 7
Va començar aquest dissabte 20 pel matí al Camp del Pujol amb partits de les dos categories, la de 6 a 8 anys (prebenjamins i benjamins) i la de 9 a 11 anys (alevins). Per a parlar d’aquesta competició en el programa de l’Esport a Ràdio Pego el coordinador de futbol base, José Santamaria serà entrevistat al respecte de tots els resultats, que a continuació avançarem i de tots els temes que rodegen aquest esport.

BP 3 – Algeps Simó 4
Safeca 0 – 0 Tot Pedra
Faempal 0 – 8 Penya Madrilenya Racó de Baco
Hostal Elvea 1 – Cooperativa de Pego 2

BASQUET
En aquesta segona jornada els xics han jugat en casa amb diferent sort:

18:00 h. Júnior CB Pego 57 – Júniors Teulada 37
20:00 h. Sènior CB Pego 56 – CB Oliva 60

I les xiques han jugat fora: perdent les sènior contra el Dénia BC per 20 punts de diferència.

0 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!