El Pego Preferent continua en ratxa

Tornava a guanyar al Cervantes i aconseguia, així, mantenir-se en els llocs més alts de la taula empatats a punts amb el segon i tercer classificats. El Juvenil aconseguia empatar front al Gandia i continua líder sense haver perdut cap partit.
En nostre company d’Esports a Ràdio Pego, Rixi Sendra, ens passava la crònica del Preferent i Juvenil del Pego CF. Comencem amb el Pego Preferent perquè l’equip de la nova temporada segueix fent del Cervantes un fortí, el que li permet estar en els llocs nobles de la classificació. I és que ha aconseguit empatar a 14 punts amb el segon i el tercer en la taula després del bon partit de dissabte al camp municipal en el que s’imposava per 2 a 1 a l’U.D. Tavernes.

Aquest resultat, però, hagués pogut ser més ampli si les tres primeres clares ocasions del partit hagueren entrar a la porteria contrària. La primera clara va estar un xut de Frede que Toni, el porter del Tavernes, va aclarir amb una gran intervenció. El mateix Toni també era protagonista en la parada del tir de David Ollero. Finalment, David fallava una claríssima ocasió a l’intentar picar el baló davant l’eixida de Toni.

Afortunadament, en el minut 40 Edu Climent aconseguia marcar en un tir des de la frontal de l’àrea que desviava un defensa. En aqueix resultat, 1 a 0, marxaven al descans.

En la segona part va continuar la monotonia del joc amb el Pego seguint a la recerca del gol perdut. En el minut 70, però, David aconseguia augmentar la diferència després de treure de banda.

El Tavernes maquillava el resultat amb un gol de Vicent en el minut 82 de partit.

Pel que fa al futur, el diumenge que ve el Pego viatja fins a Torrent per a enfrontar-se a un partit difícil. No obstant, de segur que els rogets intenten mantenir la seua posició, en la zona alta de la classificació.

Pel que fa al Juvenil, empatava front al Gandia. La crònica de Rixi Sendra explica que el Juvenil de José Luis ‘Canari’ viatjava a Gandia a disputar un encontre difícil davant un equip amb una bona escala de futbolistes. Tot i això, els rogets aconseguien avançar-se en el marcador ben prompte. Només havien transcorregut 10 minuts des de l’inici del partit i Aitor marcava de nou en un desplaçament a terres saforenques. El gol venia per una jugada per la banda esquerra i precedit per un greu error del porter local.

Amb aqueix resultat van aguantar els rogets fins el descans. No van poder fer més gols que els donaren la tranquil•litat per a poder afrontar una segona part més dolça. En el minut 53 el Gandia aconseguia l’empat amb una falta.

El porter pegolí donava el famós pas cap a la barrera i era batut pel seu pal. Fruit d’aquest gol el Gandia va remuntar els ànims i Cristian salvava un mà a mà que hagués pogut suposar el 2 a 1. Això, però, no va passar el que significa que el Pego Juvenil continua líder amb 13 punts i sense cap partit perdut.