El Pego C.F. deixa passar l’oportunitat d’allunyar-se del descens

Pego C.F. 0 – 2 Carlet A.C. Per la seua banda, el Juvenil Roget va aconseguir dissabte passat endossar-li un 7 a 1 al Sant Joan d’Alacant.
El Pego tenia este passat diumenge un partit importantíssim per a allunyar-se dels lloc de descens, davant d’un rival com el Carlet A.C. que és penúltim. Carlos Gimeno, l’entrenador roget sabia de la importància del xoc i va intentar eixir a per totes des del min. 1. Però es va trobar amb un rival, el Carlet, que sabia que puntuar en el Cervantes era vital per a intentar tindre opcions de salvar-se i es va tancar molt bé arrere, a la recerca d’alguna contra.

En la primera part, sense gols, el joc es va concentrar al centre del camp. Els dos conjunts van tindre alguna oportunitat d’avançar-se en el marcador, però unes vegades la fusta i les altres els porters, van salvar les porteries.

En la segona part, el Carlet va aconseguir molt prompte avançar-se en l’electrònic. En un passe en llarg a l’esquena de la defensa, el porter local va eixir a aclarir l’esfèric i va fallar en l’intent, en el que el davanter valencià Ariel va aprofitar per a marcar a porta buida (minut 52) i el partit se li va posar costa amunt al conjunt de la Marina Alta amb el 0 a 1.

Pocs minuts després Gimeno se la jugava posant tres centrals per a intentar la remuntada, ja que el conjunt de la Ribera Alta s’havia quedat amb deu jugadors després de l’expulsió de Plomat en el minut 55.

El Pego C.F., amb superioritat de jugadors en el camp, va disposar d’oportunitats per a empatar el partit; però en una d’elles Sergi no va encertar, i les altres, de Cebolla, van passar molt prop del marc defensat per Camilo. En el minut 87 va arribar la sentència del partit amb el gol de Juanito que, amb un mà a mà amb Edu, va aconseguir marcar el 0 a 2 definitiu. Mal partit del Pego C.F. que ha d’intentar millorar el joc en les vinents encontres que seran vitals per a allunyar-se de la zona de descens.

Per part del Pego van jugar: Edu, Raúl (Navarro 59′), Frede, Múrcia, Llorca, Canari (Vedell 80′), Llima, Tomàs (Nando 78′), Tode (Sergi 59′) C. Ribes i Q.Cebolla.

El pròxim partit serà el diumenge 11 d’abril enfront d’un altre rival directe com és el Torrent C.F. El Pego ara és catorzè amb 32 punts, a 5 dels llocs de descens i a 5 del setè classificat.

Per la seua banda, el Juvenil Roget va aconseguir dissabte passat endossar-li un 7 a 1 al Sant Joan d’Alacant. Va ser un partit fàcil per a l’equip entrenat per José Lluís García “Canari”. L’equip de Canari va eixir al Cervantes a jugar davant del Sant Joan sabent que es jugaven mitja salvació davant de l’últim classificat i van aconseguir guanyar amb claredat.

Van jugar: Rixi, Chipi, Dani, Granera, Josep, Víctor, Cigró torrat, Joan, Ximo, Javi i Aitor. També van eixir: Arnau, Héctor, Guari, Borja i Pepe.

Els Gols van ser anotats per: 5 gols d’Aitor, 1 de Cigró torrat i 1 d’Arnau de penal.

El Juvenil del Pego és, en estos moments, dotzè amb 23 punts a 7 del descens i a 2 del nové.

El pròxim partit serà el diumenge 11 d’abril davant del CD Dénia en el derbi comarcal.