El Pego arranca un triomf d’or davant del difícil Thàder

Els pilotaris pegolins lideren la classificació del campionat de raspall en trinquet. El proper dissabte el Pego A juga contra els favorits a Bellreguard i el B s’enfronta al Alacant en El Campello. En esports comencen parlant de futbol i després ho farem de pilota, però tant se val perquè en els dos casos les informacions no poden ser més positives.

Els dos esports abans mencionats han començat el nou curs amb la mateixa efectivitat en la que acabaren la temporada passada. Però anem per parts. El Pego C. F. es va desplaçar ahir a Rojales per a enfrontar-se al Thàder, un equip que acaba d’ascenir i que té més nom de raça de gossos que d’equip de futbol.

El cas és que el Pego es va imposar per 0-2 en un partit on els rogets van mostrar una gran concentració i efectivitat i que a més van estar acompanyats en alguns moments del partit per la bona sort.

Com hem dit abans, el Pego suma tres victòries en quatre partits i es troba situat a la part noble de la classificació. El retall de les subvencions municipals al primer equip va disparar inicialment si no el pessimisme si la incertesa, però la veritat és que el Pego porta quasi més punts que l’any passat a Nadal.

Passem a parlar de pilota valenciana perquè el grup de joves que l’any passat va rescatar la pilota del calaix de l’oblit en el que portava amagat trenta anys continuen fent història. Fa dues setmanes es van inscriure a la lliga de raspall en trinquet, tot i que Pego manca d’infraestructura el que suposa per als dos equips pegolins desplaçar-se fins a Murla per a jugar els partits de casa, el que demostra l’afició i les ganes que tenen aquesta colla de joves pegolins per arrelar de nou el nostre esport autòcton entre la població pegolina.

I pels resultats que estan obtenint a ells no se’ls pot demanar més. El Pego ha fet dos equips, l’A, més potent i integrat per Abel, Joan i Àngel i el B en el que participen entre d’altres Robert, Nelo i Lluís. El Pego A lidera la classificació després d’haver guanyat els seus dos compromisos davant el Pego B i l’Alacant al Campello. El proper dissabte viatgen fins a Bellreguard, on s’enfronten al favorit a partir de les 12.00 del mig dia.

Per la seua banda, el Pego B es desplaça al Campello per a jugar contra l’Alacant. En el programa l’amanida cultural de Ràdio Pego que s’emet en directe els divendres a partir de les 13.00 hores tindrem demà el testimoni d’Àngel per a contar-nos les últimes novetats al voltant de la pilota i de l’escola per a xiquets que en breu està previst posar-se en marxa des de la regidoria d’esports que dirigeix el nacionalista Joan Carles Cambrils.
376 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!