El Parc Natural de Pego col•labora en un projecte europeu

Dins el programa ‘Parcs i Persones’ que tindrà lloc la setmana del 24 al 29 de gener de 2011. Part d’aquest programa es durà a terme dins el mateix parc natural de la Marjal Pego-Oliva. El programa pretén ser un intercanvi d’experiències al voltant del medi ambient.
El Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva col•laborarà amb l’Ajuntament de Bellreguard en la preparació de les jornades que, amb motiu de la seua participació en el programa europeu Parcs i Persones, tindran lloc a la comarca durant els dies 24 al 29 de gener de 2011.

La participació del Parc Natural ja va estar confirmada abans de que l’equip de participants de Bellreguard acudira al primer dels huit esdeveniments previstos en el programa i que va tenir lloc a Monteveglio (Itàlia) el passat mes d’octubre. Però ara, en una visita realitzada al Parc per a concretar alguns aspectes amb el seu director, Vicente Urios, s’ha pogut avançar en el contingut de la jornada que tancarà la setmana d’activitats i que es realitzarà en el propi Parc.

El programa pretén ser un intercanvi d’experiències al voltant del medi ambient. Per això, donat que els parcs naturals son una mina de biodiversitat i ecosistemes i la seua vida es caracteritza i es desenvolupa en relació amb els pobles del seu voltant, la participació del Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva és clau. A més a més, un dels objectius del programa és potenciar el paper d’aquestes àrees naturals en la promoció d’estils de vida sostenibles en relació amb el medi ambient, el medi social, l’energia, la cultura, l’economia i el turisme.
553 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!