El lliurament del premi d’investigació a les alumnes de l’Enric Valor, obrirà el II Cicle de Memòria Històrica

Dimecres 27 de febrer començarà el segon Cicle de Memòria Històrica Pego 2019 amb l’acte de lliurament del premi d’investigació Jove 2018, otorgat per la Federació d’Estudis Comarcals a les alumnes de l’IES Enric Valor que seguiren el rastre dels cinc pegolins assassinats a Mathausen.

El lliurament es farà dia 27 a les 18:30 hores a la Casa de Cultura, lloc en què es desenvoluparà tota la programació del II Cicle de Memòria Històrica.La segona activitat programada el durà a terme divendres 1 de març. Serà la presentació del darrer número de la revista Aguaits, titolada «Repressió de guerra i postguerra a la Marina Alta II».

La segona edició del Cicle de Memòria Històrica inclou altres presentacions literàries i conferències que anirem contant conforme s’acoste la data. De fet, durarà fins al mes d’abril.

Es tancarà divendres 12 d’abril amb l’acte de col·locació de les rajoles que retran homenatge als cinc pegolins assassinats al camp de concentració de Mauthaussen-Gusen, que han estat donades per la Generalitat Valenciana.

1014 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!