El Festival de ball FPA amb el banc d’aliments

Divendres, 24 de maig, el públic que assistisca a l’exhibició de ball que durà a terme el taller de l’escola de persones adultes de Pego, podrà ajudar el banc d’aliments fent una aportació econòmica o d’aliments a l’entrada del teatre municipal, tot i que l’entrada a l’espectacle és gratuïta.
El banc d’aliments continua actiu i no para de sumar recolzaments. En aquesta ocasió podem avançar que el festival de ball de l’FPA estarà dedicat al banc d’aliments.

Este festival té lloc divendres que ve, 24 de maig, a les 20 hores, al teatre municipal. L’entrada a l’actuació que duran a terme els i les alumnes del taller de ball de l’escola de persones adultes de Pego, és gratuïta. No obstant això, el taller de ball promou que per entrar cadascú ajude al banc d’aliments aportant bé una ajuda econòmica o bé algun aliment que després es donarà al banc d’aliments.

Amb esta iniciativa esperen que el públic gaudisca d’un ritme actiu, d’unes actuacions treballades, en les que l’alumnat posa tot el seu ànim i esforç i alhora servisca com a revolsiu per al magatzem del banc d’aliments.

D’altra banda, des del banc d’aliments s’ha estudiat com realitzar les donacions que estan fent els distints centres educatius del municipi al magatzem alimentari i han arribat a la conclusió que el més recomanable és fer la recollida d’aliments dues vegades a l’any, una a juny i l’altra a desembre.
570 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!