El Festiart de Pedreguer


Enguany Pedreguer compta amb la II edició del Festiart, un festival que combina l’art del teatre, la música i el cinema. La idea va nàixer de la inquietud d’un grup de gent amb ganes d’oferir a la Marina Alta un ampli ventall d’art de qualitat.

És per això que el Festiart ha optat per combinar el teatre amb la música. Aprofitant la massiva acceptació dels grups de música que configuren el cartell del Festiart els organitzadors han decidit oferir una obra teatral abans de les actuacions musicals per tal d’anar obrint boca i, al mateix temps, donar a conèixer grups de teatre de la marina que aposten per un altre tipus d’art més minoritari com és el teatral.

El Festiart va encetar la seua II edició el 4 març, però enguany amplia el seu calendari i s’estendrà fins el 8 d’abril. Una altra novetat d’aquesta edició és la baixada de preus perquè tothom interessat puga acudir a veure les actuacions.

D’altra banda, el Festiart també ofereix una oferta cinematogràfica. Pel•lícules i documentals es projectaran els diumenges a les 7 de la vesprada a l´Espai Cultural. Tota aquesta informació es pot trobar ampliada a la pàgina web del Festiart, www.festiart.com.

De moment recordar que la propera actuació integrada dins el Festiart és aquest dissabte dia 18 al rocòdrom de Pedreguer a les 11.30 de la nit. Actuen Lori Meyers i Han Solo.
466 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!