El diumenge s’inaugura el tram del Camí de Sant Jaume de Forna a Vilallonga

Es tracta del quart tram, el que segueix el de Pego-L’Atzúvia-Forna, per a deixar la Marina Alta i endinsar-se per terres saforenques. Cobreix una distància de sis quilòmetres. A les 10.30 hores se segellaran les acreditacions en la Plaça Major i a les 11 h. es donarà l’eixida pel Camí de Vilallonga.
Dues setmanes després d’inaugurar-se el tram Pego-Forna del Camí de Sant Jaume per la Marina Alta, aquest diumenge, 24 d’octubre, s’inaugura el quart tram que facilitarà l’eixida cap a Santiago de Compostel•la a totes aquelles persones que desitgen fer-ho des de la porta de sa casa. Es tracta del quart tram del Camí de Sant Jaume que unirà el nucli urbà de Forna amb Vilallonga.

Aquesta iniciativa parteix de l’Associació Xàbia Camí de Santiago i ja ha cobert el trajecte de Xàbia fins a Forna en diferents etapes que passen per Jesús Pobre, El Verger, Pego, L’Atzúvia, Forna i ara traspassaran els límits comarcals per a endinsar-se a la Safor i continuar el camí fins a connectar-lo amb el d’Almansa que puja cap a Santiago de Compostel•la.

El programa del nou tram s’obrirà amb una missa del pelegrí a església de Sant Bernat Abad de Forna, seguida de la benedicció del camí. A les 10.30 hores se segellaran les acreditacions a la Plaça Major i a les 11 h. es donarà l’eixida pel Camí de Vilallonga, amb una distància aproximada de 6 km.

L’arribada a Vilallonga està prevista sobre les 13 h., per a procedir al segellat d’acreditacions i al trasllat del testimoni d’organització per part de les autoritats. A les 13.30 h. s’ha programat un esmorzar amb menú de pelegrí en el restaurant El Taronger, opcional per als participants en la marxa.

L’organització informa que les persones que tinguen interès en participar en la inauguració i que vullguen anar en autobús fins a Forna des de Xàbia, Jesús Pobre i El Verger poden apuntar-se telefonant al 645811523. El preu de l’autobús és de 7 euros per persona, anada i tornada. Avui és el darrer dia per a apuntar-se.

741 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!