El dibuix de Rubén Bolta González anunciarà les activitats del Dia de la Dona a Pego

El seu treball ha estat elegit entre una trentena de propostes per la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Pego. El dibuix d’Anna Alemany, ha estat elegit pel grup de Dones Cabal com a finalista.

A dos setmanes de la celebració del 8 de març, la regidoria d’Igualtat, junt amb el grup de Dones Cabal, preparen els detalls per a commemorar el Dia Internacional de la Dona Treballadora. De moment,

Dibuix de Rubén Bolta González

hui ens han avançat el que serà el dibuix que il·lustrarà la programació que anuncie les diferents activitats que es realitzaran al voltant de la setmana del 8 de març a Pego.

El dibuix elegit enguany per la regidoria d’Igualtat ha estat seleccionat entre una trentena de propostes fetes per joves. L’obra guanyadora ha estat la de Rubén Bolta González, alumne de 3r d’ESO de l’IES Enric Valor de Pego. A més de la reproducció del dibuix, Rubén rebrà un premi de 100€ per a gastar en material escolar o en altres productes relacionats amb l’escolaritat que es puguen adquirir en les tendes associades a l’Associació de Comerç i Professionals de Pego.

Dibuix d’Anna Alemany

El grup de Dones Cabal ha elegit, com a obra finalista, la dibuixada per Anna Alemany, qui rebrà un obsequi per part de l’associació feminista. El dibuix d’Anna Alemany mostra la dona en treballs o espais esportius poc habituals en la realitat social en la que vivim.

3343 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!