El Col·legi Sant Antoni crema una falla alternativa

Perquè la que han elaborat a 4t d’ESO estarà guardada fins a maig, ja que ha estat elegida pel centre per a participar amb ella a la ‘Primavera Educativa’ que ha organitzat la Conselleria d’Educació al llit del Túria.
Amb Dani Miquel van viure una vesprada ben divertida els i les alumnes del col·legi Sant Antoni en una de les activitats organitzades dins les Jornades de Portes Obertes que ha celebrat el centre durant el dia d’ahir i hui. Si el cantautor va ser el protagonista de la vesprada d’ahir. La Falla ha estat la protagonista de hui.
A les 13.15h., es cremava una falla alternativa al col·legi Sant Antoni. Per què un monument alternatiu? Perquè el que han elaborat els i les alumnes de 4t d’ESO a les classes de plàstica viatjarà fins a València i serà exposat durant la ‘Primavera Educativa’ que ha organitzat la Conselleria d’Educació per al 13, 14 i 15 de maig al llit del riu Túria. La Falla de Sant Antoni es podrà veure, concretament, el dissabte 14 de maig.

El col·legi Sant Antoni ha triat dur la seua Falla «perquè des de sempre hem tingut falla». Des de 1990. En 2003 va començar el primer projecte de falla amb 4t d’ESO i, a partir li han imprès el seu estil propi, fent els ninots amb paper de diaris. A més, amb el pas dels anys la falla s’han convertit en un projecte transversal en el que col·laboren d’una manera o d’un altra totes les classes.Esta falla tan especial té com a ninot principal a ‘Mario Bross’ perquè «hem pensat que és un videojoc molt conegut per tots els xiquets. També és molt visual». Eixe personatge els permet parlar, en les crítiques, «l’abús dels videojocs, l’amor, l’amistat».
Els i les alumnes de 4t han notat la gran diferència d’enguany, encarregats de fer la falla, als altres anys en què només col·laboraven perquè «hi havia molta feina a fer».
747 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!