El Clot quasi a punt per a què comencen les obres

Quan la parcel•la on s’ubicarà el nou institut de Pego estiga totalment buida l’empresa encarregada de les obres, Construcciones y Estudios S.A, començarà la seua feina, molt provablement la setmana que ve, tot i que no hi ha data exacta d’inici. El passat dimecres, 27 de maig, Ciegsa es posava en contacte amb la regidora d’Educació, Elvira Ciurana, per a comunicar-li que en menys de 15 dies es donaria el vist-i-plau per començar les obres del nou institut de Pego. En aquell moment l’empresa encarregada de les obres i infrastructures educatives que depenen de la Generalitat Valenciana, va demanar a l’Ajuntament de Pego la retirada de tots els objectes que hi havia instal•lats a la parcel•la per tal de deixar-la completament buida i que l’empresa adjudicatària poguera, així, iniciar les obres.

El següent pas es va realitzar la setmana passada quan, dimarts passat van visitar la parcel•la elegida representants de Ciegsa i de Construcciones y Estudios S.A., l’empresa adjudicatària per a fer-se una idea sobre el terreny de les característiques de la superfície en la que es treballarà una vegada s’inicien les obres i durant al voltant de 18 mesos. Durant eixa visita tant Ciegsa com Construcciones y Estudios S.A. van signar l’adjudicació definitiva de les obres.

Tornant a l’actualitat, aquest matí una pala excavadora i un camió de l’ajuntament feinejaven al Camp del Clot a primera hora per a complir amb l’escomesa de deixar la instal•lació buida i eliminar del terreny els pals que suportaven la tanca que rodejava el camp de futbol, quatre porteries, els fanals i les xarxes perquè els balons no isqueren a l’exterior. Si aquests treballs no es retarden avui, 10 de juny, 15 dies després de l’anunciat, ja estaria quasi tot llest perquè es posara en marxa la construcció del nou institut Enric Valor de Pego. La regidoria d’Educació en col•laboració amb la regidoria d’Obres i Serveis calculen que dilluns el terreny estarà totalment lliure i serà a partir d’aleshores quan l’empresa adjudicatària tinga llum verda per poder fer el seu paper, que és construir el nou institut Enric Valor de Pego.

L’obra que construirà Construcciones y Estudios S.A. està pressupostada en 6.220.997’23 euros (sense IVA) i té un Pla d’Execució de 18 mesos per a alçar, en 13.500 m2, 16 aules per a secundària, 6 per a acollir dos línies de formació professional, un gimnàs, un trinquet, un menjador i l’habitatge dels bidells.
680 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!