El centre comercial d’Ondara comptarà amb 136 botigues, 8 sales de cine i 2.100 places d’aparcament


L’empresa ha demanat la llicència d’obra a l’Ajuntament i espera que les instal•lacions òbriguen les seues portes a finals de 2007. El comerciants d’Ondara és mostren a favor del centre, però preocupa als dels municipis dels voltants.

En un total de 40.000 metres quadrats comercials conviuran operadors d’oci i comerç tant locals com nacional i internacional. 6.000 m’2 aniran destinats a oci i restauració, un hipermercat Eroski amb 8.000 metres quadrats de sala de vendes i la resta ho ocuparan més de 130 botigues especialitzades i 6 mitjanes superfícies que inclouran bricolatge, equipament de llar, esports i moda, entre altres. Però, a més, esta oferta comercial inclou un altre atractiu cultural i d’oci: les huit sales de cine amb què comptarà el centre comercial d’Ondara, que donaran l’oportunitat als veïns de la Marina Alta de poder gaudir d’una àmplia oferta cinematogràfica.

El centre comercial «Portal de La Marina» comptarà amb accessos des de l’eixida 62 de l’autopista A-7 Ondara-Dénia-Xàbia i la carretera N-332, als que se sumarà en breu la variant. Les instal•lacions comptaran amb més de 1.500 places d’aparcament pròpies i al voltant de 600 perimetrals. L’empresa preveu invertir 90 milions d’euros en les instal•lacions que ocuparan una superfície total de 90.000 metres quadrats.

D’altra banda, el complex comercial generarà 1.500 nous llocs de treball quan òbriga les seues portes. En aquest sentit, l’empresa espera que les obres no s’allarguen més enllà d’un any i mig, per la qual cosa el centre comercial d’Ondara estarà obert a finals de 2007.

Les reaccions a la presentació del nou centre comercial d’Ondara no s’han fet esperar. Des de l’associació de comerciants d’Ondara s’assegura que no els preocupa el nou centre comercial. Al considerar que atraurà a més gent que també farà les seues compres en les botigues locals del nucli urbà». ». El president d’ACO assegura que el visitant que no trobe el que busca en el centre comercial «s’acostarà al nucli urbà». A més, va recalcar la «qualitat» dels productes del xicotet comerç enfront dels de les grans superfícies.

On ha preocupat el centre es en el comerç de municipis dels voltants. A Gata es va analitzar ahir amb temor la construcció del nou centre comercial i va demanar que s’habiliten més zones verdes i zones d’aparcament. A la Marina Alta en l’actualitat no hi ha cap centre comercial ni tampoc multicines i els habitants de la comarca que volen acudir a algun centre d’estes característiques deu acudir a Gandia o Benidorm.

No obstant, a banda del centre que Eroski construirà a Ondara hi ha altres dos projectats a la Marina, un a Dénia i altra zona de serveis també en el projecte Pego-Golf. Ara falta saber si hi ha suficient públic per tots els centres i com afectarà als comerços dels diferents municipis.


437 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!