El CDT insisteix en la paralització dels tràmits per al construcció de Pego Golf

El Col•lectiu en Defensa del Territori de Pego, mitjançant un comunicat, ha instat a l’equip de govern a «paralitzar» els tràmits per a construir 1.400 cases i un camp de golf.

La petició es fa després de conèixer-se les deficiències i errors detectats per conselleria al projecte i que ara haurà de resoldre l’Ajuntament. Segons el CDT «La resposta de conselleria confirma les nostres sospites que la tramitació del projecte es va fer de pressa perquè fora aprovat amb la Llei Reguladora de l’Activitat Urbanística i així donar el màxim benefici al promotor enfront dels propietaris».

El Col•lectiu demana, en el comunicat, que els polítics de Pego «tornen als postulats de 2003, quan es defenia la democràcia, el debat públic i la participació ciutadana en la presa de decisions». Per este motiu, «demanem que es paralitze el projecte del golf perquè siga inclòs dins de l’Agenda 21 Local i que els ciutadans de Pego puguen expressar la seua opinió amb tota la informació sobre la taula».

A més, el CDT va alertar que les deficiències remeses per la Conselleria de Territori a l’Ajuntament de Pego «fan referència a problemes exposats ja en les 1.000 al•legacions presentades al projecte i impulsades pel Col•lectiu en Defensa del Territori».

343 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!