‘El Cantar de la Burrera’ arriba a València

El proper dimecres, dia 10 de juny, a les 20 hores, al Club Diario Levante. Després de l’èxit aconseguit a Barcelona Salvador Bolufer, Cristina Martí i Enrique Murillo actuaran davant el públic valencià per tal de donar a conèixer aquest darrer treball poetic-satíric-musical. Salvador Bolufer, Cristina Martí i Enric Murillo continuen presentant el seu darrer treball, ‘El Cantar de la Burrera’. Després de l’èxit recollit a la Setmana de la Poesia de Barcelona, el proper dimecres, 10 de juny actuen al Club Diario Levante, a les 20 hores, per a donar a conèixer la seua obra a València. El projecte ha tardat un any en dur-se a terme, tot i que era un antic repte del propi Bolufer i d’Enric Murillo, productor i director de la gravació.

Amb la seua veu inconfusible Salvador Bolufer recita poesia satírica de sempre i de hui en ‘El Cantar de la Burrera’. És a dir, una mescladissa de poemes antics i de nous que es barregen el nou disc que arreplega tots eixos versos plens de burrera amb l’acompanyament musical de Cristina Martí a la guitarra i els arranjaments d’Enric Murillo, pianista i compositor de reconegut prestigi internacional que és a més el director de la gravació i el productor del projecte que ha vist la llum fa molt poc. A ‘El Cantar de la Burrera’ hi ha un poc de tot, coses antigues, reciclades i noves que poden ser escoltades durant 45 minuts. Aquesta composició “veritablement no és que férem un plàning d’inici, sinó que a mesura que anàvem gravant les peces anàvem tractar de compensar el disc” d’una manera variada, perquè l’audiència no baixe la guàrdia en estar el disc, explicava Bolufer.

El proper dimecres, en l’acte al Club Diario Levante, ‘El Cantar de la Burrera’ estarà presentat per Cèsar Monzonís i Rebeca Mut, els dos actors i membres de Burrera Comprimida. Així mateix, l’acte comptarà amb la presència de Maria Josep Escrivà, poetessa i assessora lingüística del grup.
649 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!