El Bloc de Pego Coalició Compromís es posa a la disposició del Comité d’Empresa de CREAMA

Una postura que també han pres l’executiva comarcal i el grup parlamentari Compromís, en les Corts Valencianes. Així és com el Bloc-Compromís de Pego “vol mostrar el seu recolzament i la seua solidaritat amb les treballadores i els treballadors de CREAMA davant els greus retards que estan patint en el cobrament dels seus sous”.
El Bloc de Pego Coalició Compromís s’avança a una possible moció municipal i, ahir remetia una nota de premsa per a anunciar que es posa a la disposició del Comité d’Empresa de CREAMA, un gest amb el que “vol mostrar el seu recolzament i la seua solidaritat amb les treballadores i els treballadors de CREAMA davant els greus retards que estan patint en el cobrament dels seus sous”.

Recorda la formació valencianista que “des del passat més d’octubre, no els han pagat les seues nòmines i no cobraran ni en novembre, ni en desembre, ni la paga extraordinària, com ja els han informat”. No cobraran 109 treballadors i treballadores, o com indica el Bloc-Compromís, “persones del nostre poble i de la nostra comarca, que estaran de moment quatre mesos sense cobrar per culpa del retard de la Generalitat Valenciana en pagar el seu deute amb l’entitat, persones que continuen fent faena amb la mateixa dedicació, i, a més a més una faena tan necessària en els temps de crisi que estem patint, ja que es dediquen en gran part a l’assessorament en matèria d’ocupació i dinamització econòmica”.

Assenyala el col•lectiu municipal del Bloc-Compromís, davant aquesta contrarietat que “la Generalitat no dóna prioritat a les polítiques públiques d’àmbit social, no aposta de forma adequada per elles i prioritza, com ja sabem, la pompa, les obres faraòniques, els grans esdeveniments per davant sempre de les necessitats més bàsiques de la població, encara que, el que és més greu, els diners destinats a CREAMA són fons pagats per la UE per a dedicar-los a aquest tipus de polítiques públiques, o siga, diners que ja ha ingressat la generalitat i que cal que dedique a aquest tipus de programes que realitza CREAMA”, sentencien.

Davant aquest “desastre”, els treballadors i les treballadores de l’entitat han convocat aturades de dos hores, de 09:00 a 11:00, els dies 15, 19 i 21 de desembre, tant en serveis generals com en cadascuna de les agències. A més, també està prevista una concentració de protesta el dia 13 de desembre, des de les 17:00 fins a les 19:00, a la Glorieta del País Valencià a Dénia, per a reivindicar la seua situació. El Bloc de Pego Coalició Compromís assegura que aquestes mobilitzacions “comptaran amb tot el nostre recolzament i suport tant com a grup municipal, com en l’àmbit comarcal” i és que assenyalen que el Bloc-Coalició Compromís de Pego “es posa a la disposició del Comité d’Empresa de CREAMA igual que ja ho ha fet la nostra executiva comarcal i el nostre grup parlamentari Compromís, en les Corts Valencianes”.

767 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!