El bàsquet celebra el final de temporada amb un sopar de gala

Més de 300 comensals, entre jugadors i jugadores, equips directius i mares i pares. Durant el sopar es recordarà Carlos Tamarit i Pep Bas, dos persones que han fomentat el bàsquet entre els més joves.
La directiva del Club de Bàsquet Pego ha organitzat per a aquesta nit, la gala de final de temporada de la lliga de bàsquet. L’esdeveniment tindrà lloc al Poliesportiu Municipal a partir de les 21’00 hores. Explicava la regidora d’esports, la nacionalista Marian Tamarit, que “la gala tracta de revisar els èxits que s’han aconseguit durant la temporada i celebrar que tot ha eixit molt bé”. Després del sopar, s’acabarà la nit amb música de discomòbil. Abans, però, anunciava Tamarit que una altra de les finalitats de la gala és dur a terme “un recordatori a Carlos Tamarit i a Pep Bas, que han estat dos persones implicades en el món del bàsquet i per la seua trajectòria i per la tasca que han portat en el bàsquet a Pego, d’ajudar a potenciar aquest esport, doncs s’ha decidit que aquesta nit, se’ls rendirà un petit homenatge”.

Recordava que la festa posterior al sopar està oberta a tot el poble de Pego que hi vullga acudir.

Aquesta nit al Poliesportiu Municipal es reuniran més de 300 comensals, entre jugadors i jugadores, equips directius i mares i pares. I és que apuntava la regidora d’Esports, que el Club de Bàsquet Pego vol que en aquest sopar de fi de temporada “no sols s’ho passen bé els que han estat jugant durant la temporada, sinó també integrar als pares i mares i que veguen la tasca que han fet durant tota la lliga els seus xiquets i xiquetes”.
610 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!