Dos individus han atracat amb arma blanca un home de 71 anys a la porta de casa

Els fets han ocorregut al carrer Rafel Miralles al voltant de les sis de la matinada. L’home eixia de casa quan dos individus joves armats amb un ganivet s’han abalançat sobre ell. Els assaltants li han demanat els diners que portava damunt, però, l’home, de 71 anys d’edat, s’ha resistit. En l’enfrontament els agressors li han causat ferides lleus a les mans, colps de diferent consideració a la cara i contusions al cap.

A més a més, durant l’atac, els dos atracadors, que anaven vestits de negre i portaven guants i un passamuntanyes, també han intentat immobilitzar l’home lligant-li els braços amb cinta americana. La víctima ha demanat auxili i els efectius de la Policia Local han estat alertats. Els agressors pegaren a fugir, però, aconseguiren emportar-se els diners en efectiu que l’home duia damunt. Segons ha relatat, es tractava de dos joves que mesuren al voltant d’un metre setanta d’estatura, un d’ells parlava en valencià i l’altre en castellà.

Al lloc dels fets s’ha traslladat la Policia Local, la Guàrdia Civil i el servei sanitari d’Acció Urgent, que ha atés la víctima en primera instància i l’ha traslladada al Centre de Salut.

3274 Visites
Hola!!