Dones Cabal de Pego es va reunir ahir per a recolzar a la víctima de la “Manada” de Manresa

Ahir a la Plaça de l’Ajuntament de Pego es reuniren, aproximadament, unes 20 persones. La concentració organitzada pel col·lectiu Dones Cabal es feia en protesta dels últims casos de violència masclista registrats aquests darrers dies a diferents localitats espanyoles com ara Barcelona, Mallorca, Canet de Mar o Terol, entre d’altres.

Baix el lema «No és no», «No més violacions» i «No més dones assassinades», Dones Cabal es va adherir, ahir, a la concentració convocada en tot el país per condemnar la violació múltiple, per part de 7 homes, que va patir una menor de 14 anys en la localitat barcelonesa de Manresa.

D’aquesta manera s’iniciava l’acte.

Dones Cabal denunciava l’excés de violacions masclistes que es produeixen al país i reclamava més justícia davant aquestes situacions.

A més, el col·lectiu demanava més implicació i conscienciació per part de la ciutadania davant de la utilització de noves tecnologies en menors.

Al mateix temps, altres localitats de la Marina Alta com ara Dénia, Benissa, Calp, Teulada i Gata també eixiren al carrer per mostrar el seu rebuig davant qualsevol agressió sexuals.

1215 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!