Dissabte que ve podràs gaudir de l’Espill de la marjal

Una activitat programada pel Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva a la que és imprescindibles inscriure’s prèviament. Durant la visita guiada, s’intentaran desentranyar alguns dels secrets i curiositats que s’amaguen en este paratge.
La tardor és una estació especial que, si transcorre com cal, ens aporta varietat de colors, de temperatures, en general ens aporta varietat de dies: ara plujosos, ara ennuvolats, ara amb un sol intens però que no arriba a cremar. La marjal, com la tardor, també té mil cares i si combinem les dos coses ens apareix una activitat ben interessant com és la que se’ns proposa des del Parc Natural.

Des d’ací ens expliquen que “A la tardor, una vegada recol·lectat l’arròs i finalitzats els treballs de preparació de la terra de cultiu, la Marjal es convertix en un extens llac fins a la següent primavera. En este hàbitat conviuen multitud d’animals i plantes protagonistes de l’espai natural protegit».
Per a descobrir-ho, «el Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva organitza una visita guiada» que pretén «desentranyar alguns dels secrets i curiositats que s’amaguen en este paratge». Així, si vols acompanyar els tècnics que coneixem ben bé el parc natural, us podeu trobar amb ells i elles dissabte, 31 d’octubre, en la Tourist Info de Pego i Les Valls, des d’on es desplaçaran, en cotxes particulars, fins a la Muntanyeta Verda per a recórrer els camins junt amb rius, canals i camps d’arròs, gaudint d’un divertit matí.

La visita guiada, que és gratuïta, permetrà observar des d’un privilegiat mirador el llac en què la marjal es convertix en esta època de l’any.

El punt de trobada és l’Oficina de Turisme de Pego i l’hora de trobada són les 9.00h.

La dificultat de l’excursió és baixa. Les places són limitades i per això és necessari reservar amb antelació al telèfon 679 19 52 27 o al correu electrònic parque_pegooliva@gva.es

808 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!