Dissabte hi ha jornada d’integració de residents europeus amb Pego

Esta està promoguda per l’associació ALMA en col·laboració amb la regidoria d’Estrangeria de l’Ajuntament de Pego i té com a objectiu aproximar a aquelles persones que venen de fora, el dia a dia dels pegolins i les pegolines.
ALMA junt amb la regidoria d’Estrangeria han organitzat, per a dissabte, una jornada d’integració de residents europeus amb el poble de Pego. No és la primera vegada que ALMA organitza una activitat d’estes característiques amb l’objectiu d’aproximar, a aquelles persones que decidixen viure a Pego, però que procedixen d’altres països —en este cas que formen part de la Unió Europea–— i que, per tant, no tenen els mateixos costums i ni la mateixa llengua, com es viu un dia qualsevol al nostre poble.
Les jornades d’integració són una manera de crear vincles entre poblacions de distints orígens que compartixen un mateix espai. A través d’una activitat lúdica, en este cas, un dinar amb la paella com a plat principal, es crea un espai per a compartir conversa, intercanviar experiències, i, en definitiva donar a conèixer la realitat pegolina per a trencar estereotips i reforçar llaços, amb un contacte directe.
735 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!