Dissabte, competició comarcal de natació a la piscina coberta de Pego

A partir de les 15 hores es rebrà als participants, arribats d’Ondara, Dénia, Calp, Benitatxell, Benissa, Els Poblets i Xàbia. A la piscina també es podrà contemplar l’exposició de les fotografies guanyadores del concurs de fotografia esportiva que va promoure la regidoria d’esports. D’altra banda, aquesta setmana el Centre Excursionista Pego ha acabat les tasques de recuperació de la senda del barranc de la canal. Després d’estar 35 anys perduda, torna a poder ser xafada. En futbol, el Pego Preferent es juga la permanència este diumenge a les 18h., al Cervantes.
Este dissabte, 18 de maig, hi ha competició comarcal de natació a la piscina coberta de Pego. La rebuda dels participants serà de 15:00 a 15:30. A les 15:30 començaran els escalfaments de les categories prebenjamí i benjamí, fins les 15:50, moment en que eixiran de l’aigua perquè a les 16:00h., està previst que comence la competició de natació de les categories més menudes.

La distribució de les poblacions en els carrils per a escalfar serà la que s’assenyala a continuació:

– Carril 1; Ondara
– Carril 2: C. Natació Dénia
– Carril 3: Pego
– Carril 4: Club de Natació de Calp
– Carril 5: Poble Nou Benitaxell
– Carril 6: Benissa
– Carril 7: Els Poblets / Club Esportiu Dénia
– Carril 8: Tonus / Xàbia

A les 17:15h., si s’ha acabat la competició de prebenjamins i benjamins, començarà l’escalfament d’alevins, infantils i júniors fins les 17:35h. La intenció és començar les proves a les 17:45h. Els carrils d’escalfament són els abans esmentats.

La gent que acudisca a animar i veure esta competició de natació també podrà contemplar les fotografies finalistes del I Concurs de Fotografia promogut per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Pego que estan exposades a la piscina coberta.

En senderisme, el Centre Excursionista Pego informava que esta setmana han acabat les tasques de recuperació de la senda del barranc de la canal. Treballs que permeten que, després de romandre 35 anys perduda, esta senda puga tornar a ser xafada. L’itinerari va, de la senda del Xical a la Figuereta. Abans d’arribar a les últimes costeres cap al refugi, la senda baixa fins al fons del barranc de la canal i puja a buscar el camí d´ Ebo-Almisera en un espectacular ziga-zaga per on passarà la cursa de muntanya que el Centre Excursionista de Pego està preparant per a octubre, dins del actes del 40 aniversari.

En futbol. El Pego Preferent té el seu darrer partit de lliga. Un partit vital per a romandre en la categoria actual. Els rogets necessiten un punt per a continuar on estan la temporada que ve. Volen intentar sumar-ne tres al Cervantes este diumenge a les 18h. Per a fer-ho també necessita el suport de l’afició. Per això, des de la Directiva del Club de Futbol s’ha decidit fer portes obertes i deixar entrar a tots els aficionats que hi vullguen animar el seu equip. S’enfronta al Ciutat de Gandia.

663 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!