Dissabte, Bedurock a Pego

Amb quatre mesos de retard, arriba el Bedurock a Pego. Aquest dissabte 24 de setembre, a partir de les les 22:30 hores, al Poliesportiu Municipal actuaran els pegolins ‘L’home de Llanda’, Aspencat, que venen des de Xaló amb nou disc sota el braç i des de València, els Orxata Sound System, també amb nou treball.
Ja està tot a punt perquè el Bedurock tinga lloc a Pego, sempre que el temps ho permeta, és clar. I és que recordem que aquest concert organitzat per les Beduines estava programat per al 14 de maig, però la pluja va obligar a suspendre’l.

Ha passat tot l’estiu i els grups que dissabte per la nit tocaran a Pego han recorregut molts pobles de tot el territori valencià. Això pot ser un desavantatge, perquè molta gent ja els haurà vist en directe o un avantatge, si tenim en compte que ja tenen granats el directe i per tant poden donar tot el que saben dalt de l’escenari.

El que sí que està clar és que el Bedurock que tant de temps han hagut d’esperar les Beduines és una aposta forta que necessita del recolzament de la gent, ja que com explicava Ague Sendra en la primera data del Bedurock, “és una inversió molt gran de diners”.

Les Beduines han donat una oportunitat a les més joves de promoure en el que creuen que val la pena. En aquest cas, en la música feta a casa, ja que L’home de Llanda és de Pego i serà difícil veure’l sovint als escenaris; Aspencat és de Xaló, majoritàriament, tot i que el pegolí Ivan Gosp els acompanya en la seua última aventura, ‘Naixen Primaveres’ i Orxata Sound System són valencians i donen molt de ritme als seus directes. Ells també presenten nou treball dalt l’escenari, ‘2.0’.

El Bedurock començarà a les 22:30hores, un horari que permetrà acabar el concert a les 3:30 hores de la matinada. Tindrà lloc al Poliesportiu Municipal Cervantes amb un preu d’entrada de cinc euros.

Per a dur endavant el Bedurock, la filà Beduïnes ha fet molta feina, tot i que assegurava Ague Sendra que “si no arriba a ser per l’Ajuntament que també ens ha ajudat, que s’han portat molt bé, per Annabel Nadal, que ha estat damunt de nosaltres ajudant-nos, jo crec que no haguérem aconseguit”. Per tot eixe esforç que porta l’organitzar un concert d’aquestes característiques, la Filà Beduïnes “esperem que isca bé i que açò puga repetir-se tots els anys”.
831 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!