Disponibles les cartes per a reclamar la subvenció d’ajuda a la zona de no cultiu de la Marjal de Pego

Les persones interessades poden passar per la Cambra Agrària a recollir-les de dilluns a divendres de 8 a 14h i dijous també de 16 a 20h. El Consell Municipal Agrari enviarà una carta tipus en representació de tots els propietaris afectats.
Des de 2008 les persones de Pego que rebien una subvenció per no poder cultivar la seua terra al Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva, per estar aquesta en zona de màxima protecció, van deixar de percebre-la. En 2015 els pressupostos de la Generalitat Valenciana tampoc reflectixen una partida destinada a estes ajudes. És per això que l’Ajuntament de Pego, a través dels serveis municipals agraris, torna a posa a disposició dels propietaris una carta estàndard per tal de reclamar dita subvenció per a la zona de no cultiu de la Marjal de Pego. Esta ja està disponible a la Cambra Agrària en horari de 8 a 14h., de dilluns a divendres i, dijous també de 16 a 20h.

El Consell Municipal Agrari remetrà a la Conselleria de Medi Natural i Territori una carta genèrica sol·licitant la reversió de la subvenció a totes aquelles persones que posseisquen terres a la zona de no cultiu.
0 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!