Dimecres comença a Pego el curs d’anglés de nivell avançat per a joves

Esta vesprada els més de 30 inscrits faran la prova de nivell d’este curs impulsat per la regidoria de Joventut i Creama Pego i subvencionat per la Diputació d’Alacant. Els 20 aspirants que tinguen un nivell més semblant, seran els afortunats de poder assistir al mateix.
L’anglès continua sent l’idioma dels negocis per la supremacia econòmica dels EEUU. Conèixer-lo, per tant, amplia les possibilitats d’obtenir un treball i més en la nostra comarca, on un bon nombre de residents estrangers són originaris del Regne Unit. D’aquí que la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Pego i Creama Pego hagen impulsat un curs d’anglés de nivell avançat a la localitat, que ha estat subvencionat per la Diputació d’Alacant.
Este curs comença dimecres. Té una durada de 40 hores i es durà a terme per les vesprades, de 17.30 a 19.30 hores. Un dels requisits que havien de tenir els i les aspirants era tenir, com a màxim 30 anys, l’altre requisit era tenir un nivell d’anglés d’almenys el batxillerat.

Més de 30 persones s’han inscrit al curs i d’elles només 20 podran assistir. Per a triar a eixes 20 persones hui es fa una prova de nivell per a calibrar el nivell mitjà i agafar a els 20 aspirants que tinguen unes competències més similars.
703 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!