Dimarts es presentava el XV Circuit de Curses Populars de la Marina Alta

Es feia a Gata, a la sala de cristall del seu consistori amb la projecció d’un vídeo amb l’Himne de la Marina Alta i imatges dels nou pobles que hi participen. Les carreres començaran el 13 de febrer a Xàbia, acabaran a Benissa l’11 de juny. A Pego enguany tindrà lloc el 7 de maig.
L’atletisme de la comarca es reunia, dimarts passat a la sala de Cristall de l’Ajuntament de Gata de Gorgos per a estar presents en la presentació del XV Circuit de Curses Populars de la Marina Alta.

L’acte va començar amb la projecció d’un vídeo que va tenir com banda sonora l’Himne de la Marina Alta del compositor pegolí Ferran Ferrando. L’Himne de la Marina Alta acompanyava imatges dels nou pobles que participen en el circuit presentat: Xàbia, Gata, El Verger, Pego, Teulada, Pedreguer, Ondara, Jesús Pobre i Benissa. La proposta audiovisual va ser molt aplaudida pels presents, membres de tots els clubs organitzadors, autoritats i convidats en general.

Els encarregats de presentar el XV Circuit de Curses Populars de la Marina Alta van estar l’alcaldessa de Gata, la presidenta del club local, el president de l’organització de circuit i el principal col•laborador de les curses, Maties Salvà.

Com a nota destacada, durant la presentació es feien públiques les dates en què transcorrerà el circuit comarcal. Les carreres començaran el dia 13 de febrer a Xàbia i acabaran l’11 de juny en Benissa. La cursa de Pego serà el primer dissabte de maig, el dia 7 de maig.

596 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!