Dilluns, 3 d’octubre, comença la nova programació de Ràdio Pego

La dada més destacada, l’inici dels programes de col•laboració. Entre les principals novetats d’aquesta nova temporada 2011-12: Ràdio Pego comptarà, cada 15 dies, amb dues hores d’informació política municipal contada pels seus protagonistes, els regidors i les regidores de la corporació municipal; Carolina Ferrer incorpora a la primera franja horària ‘Tota una vida’. A més, es manté el Recull de Premsa i Avanç Informatiu a les 11h. D’altra banda, en la franja de les 19h., dimarts i dijous, durant uns 15 ó 20 minuts, comptarem amb la col•laboració dels residents europeus perquè informen, en alemany i anglès, a la seua comunitat, sobre tot el que esdevé a Pego.
Ja hem deixat l’estiu enrere i, entrada la tardor, amb l’inici de la primera setmana completa d’octubre, Ràdio Pego, es canvia el vestit i a partir del dilluns, 3 d’octubre, encertarà una nova temporada de nou mesos de durada. Una nova temporada que, com és habitual, duu aparellada canvis. Un dels més destacats, després de les eleccions municipals de maig de 2011 és el canvi de regidor, actualment José Maria Ferrer, que comparteix, a més de Ràdio Pego les regidories d’Urbanisme i Noves Tecnologies.

La resta de canvis palpables a dia de hui a Ràdio Pego, han de veure amb la programació que, a partir del 3 d’octubre, completa el seu horari habitual i s’allarga molt més enllà de les 19 hores. Comencem a comentar-los:

– A la primera franja horària, al front de la qual continuarà Carolina Ferrer, s’incorpora els dimarts, de 9:30 a 10h., ‘Tota una vida’, un programa que intenta donar veu a les persones de més edat amb l’objectiu de rescatar la seua vida passada i conèixer més dels nostres avantpassats.

– Amb aquesta nova incorporació, ‘La cuina en casa’, eixe espai emblemàtic de Ràdio Pego dirigit per Obdúlia i Esmeralda, des del que cada dia ens suggereixen noves receptes culinàries, passarà a l’horari que tants anys ha tingut, a les 10h. del matí.

– A les 11h., es manté la incorporació informativa d’aquest estiu, el Recull de Premsa acompanyat, dilluns, dimecres i divendres, de l’Avanç Informatiu.

– Els dimarts cada quinze dies, a iniciativa del nou regidor de Ràdio Pego, José Maria Ferrer, de 12 a 14h., s’incorpora a la graella ‘De primera mà’, un programa per a contar tota la informació política municipal de la mà dels seues protagonistes, els regidors i les regidores de la corporació pegolina. ‘De primera mà’ arranca el dimarts 4 d’octubre. Durant el programa la gent que tinga algun dubte, alguna queixa, algun suggeriment podrà telefonar a Ràdio Pego, al 96 6400212 i nosaltres els els farem arribar als contertulis per veure si els poden resoldre o assumir.

– Els dimecres, en el seu horari habitual, a partir de les 10 i fins les 12h., continuarà una de les veus històriques d’aquesta emissora, Vicent de Mancanera amb ‘T’enrecordes d’aquella?’

– Hi ha canvi d’horari en un altre històric de Ràdio Pego copresentat per les nostres locutores Carolina Ferrer i Mapi Domènech. ‘Salsabor’, es retarda una hora i en aquesta nova temporada s’emetrà de 12 a 13h.

– Mapi Domènech continuarà portant-nos la música més actual i variada en el seu ‘Tramvia’.

– En la franja informativa, de 13 a 14 hores, cap novetat. Dilluns, dimecres i divendres, a les 13:15h., ‘Informatius Ràdio Pego’. Dimarts i dijous, de 13 a 14h. ‘Taula Oberta’.

– Des de les 16 i fins les 19h., el nostre company i amic, Vicent Morera posarà el punt musical amb un nou magazine, ‘Ona Café’ que es trobarà dos dies a la setmana amb més veus assegurades.

– D’una banda, dimecres, on el jovent durà tota la seua frescor al 107.8 FM. A les 17h. Vicent Morera rebrà la visita d’Ada i Judith per a donar compte del ‘Noticiari Infantil’ i a les 18 hores, serà el torn per a ‘L’esport base’, dirigit per Miguel Ángel Bisbal.

– D’altra banda, dijous, ja preparant el cap de setmana, s’emetrà a les 18h. la secció d’Ona Café ‘A tir de pedra’ un espai, d’una durada mitjana, que us suggerirà rutes turístiques per la nostra comarca sempre amb la finalitat de donar a conèixer l’interior dels pobles com el nostre propi o els que ens envolten.

– A les 19h., la franja informativa de la vesprada. Es manté igual els dilluns, dimecres i divendres, amb la repetició dels Informatius. No obstant, dimarts i dijous presenta una gran novetat aquesta temporada i és que Ràdio Pego s’obri als residents europeus perquè puguen traslladar, d’una manera eficaç, tot el que passa al municipi, a la seua comunitat. Així, dimarts, a les 19:15h. s’informarà a la comunitat alemanya i dijous a l’anglesa. Seran programes d’entre quinze i vint minuts.

– Pel que fa als col•laboradors i les col•laboradores, la franja d’emissió ha passat a les 20h.

– ‘Em poses negre’, de Xavi Mata es trasllada als dilluns mantenint el seu horari, de 21 a 22 hores.

– Esports a Ràdio Pego aquesta nova temporada perd la mítica veu de Toni Ribera que ha decidit deixar el testimoni esportiu als més joves com és el cas de Rixi Sendra. Alemany seguirà aportant tota la informació relativa al Club de Bàsquet Pego i Néstor Portes s’incorpora a l’equip per a informar de tot el que va passant al món de la pilota pegolina i de la comarca.

– Dimarts, ‘Cultural Dorsal 19’, el programa dirigit per Ferran Ferrando, es retarda una hora i començarà a les 20h.

– Dimecres, ‘La Mosca Cojonera’, dirigida per Jordi Mata i Pilar Bernal, es manté a les 20h.

– S’avança una hora ‘El Racó del Tio Canya’ que acurta la durada als 30 minuts.

– Dijous, tot continua com és habitual: A les 20h. ‘Camins en la mar’ dirigit pel pare Miquel i Vicent. A les 21h. ‘Pego-Paris-Londres’ amb Joan Albert i Vicent Morera. A les 22h. Sunset, aportant-te la música dance del moment.

-Divendres per la vesprada trobem el desplaçament, a les 20h. de ‘Els Trobadors’

– Seguidament, a les 21h. un nou programa de Xavi Llopis, ‘L’exprimidor’, amb la llista d’èxits dels EE.UU.

– En aquesta nova temporada dissabte només tindrem programació de matí. A les 10:30h. la veu del mític Xavi Morant i la seua ‘Manta al coll’, apropant-nos totes les novetats de la música tradicional valenciana i internacional i altres estils propers als que també s’obri, de tant en tant, aquest històric programa de Ràdio Pego. A les 12h. Fernando Garcia amb ‘L’hora de Pade’, música dels 80 en estat pur. Informar que ‘La Manta al Coll’ no començarà fins el dissabte 15 d’octubre.

Tot això a partir de dilluns, 3 d’octubre de 2011. Esperem que us agrade
592 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!