Dijous, Laps s’estrena a Pego amb una jornada d’adopció d’animals

Les inicials Laps corresponen a Local Animal Protection Society, una associació que es fa crear fa poc temps. Laps està vinculada a la parada de venda de llibres de segona mà que cada dijous es munta a la Plaça del Mercat, enfront de la residència. L’associació es presenta públicament a Pego aquest dijous amb un original acte que consisteix a donar l’oportunitat a tot el món que passe pel mercat, de poder adoptar un animal.
El darrer dijous del mes de febrer escoltàvem, per primera vegada el nom de Laps, les inicials de Local Animal Protection Society, una nova associació de Pego que té com a objectiu la protecció dels animals. La major part dels seus socis són estrangers, però això no els impedeix oferir els seus serveis de protecció a tot el poble de Pego.

De fet, en aquell plenari ordinari de febrer se li va concedir una important subvenció per tal d’ajudar a aquesta protectora a posar en marxa una sèrie d’infrastructures bàsiques perquè puguen tenir cura dels animals que vagen acollint. En aquell moment, l’alcalde de la localitat, Carmelo Ortolà va comentar que “és una associació que l’alcaldia considera d’interès perquè és una associació protectora d’animals i tenim certes obligacions que hem de complir els ajuntaments d’arreplegada d’animals perduts, tenir-los a bon recapte i posar-los en contacte amb protectores d’animals”.

Laps es donarà a conèixer públicament a la gent de Pego demà mateix, al Mercat Municipal. La nova parada deduïm que estarà molt propera a la de venda de llibres de segona mà, ja que les dues associacions tenen una estreta connexió. Recordem que Chrissie Edwards sol donar els diners obtinguts de la venda d’eixos llibres a la residència de Pego, però també a una associació de protecció dels animals. Ara la protectora la tindrà més a prop que mai. Dijous, Laps, posarà a disposició de tot el món que ho desitge, informació necessària per a poder adoptar un animal i la possibilitat fer-ho.

També es podrà optar a l’adopció dels animals de què tinga acollits aquesta protectora el proper diumenge 28 de març, Diumenge de Rams, pel matí al Passeig Cervantes i el dijous 1 d’abril al mateix Mercat Municipal, a la parada de la Plaça del Mercat.
733 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!