Dijous es presentarà a Pego el llibre «150 anys de música i ball a la Marina Alta»

Des de finals del segle XIX, fins l’actualitat…

«150 anys de música i ball a la Marina Alta» és un llibre coordinat pel periodista i escriptor Antoni Reig i dirigit per Paco Carrió. S’ha escrit amb la col·laboració de més de vint persones, que han aportat records, anècdotes, històries i material gràfic per a elaborar una obra excepcional que fa una repassada pels músics, bandes, grups, discoteques, sales de ball i festivals en què s’ha viscut i es viu la música en directe i el ball des dels darrers 150 anys. També hi han participat en l’elaboració de l’obra periodistes i escriptors de la comarca, com J.J. Mas i la nostra companya Lumi Requejo.

Entre d’altres col·laboradors es troba l’arxiver municipal Joan Miquel Almela, qui va a participar dijous en l’acte de presentació organitzat per l’Ajuntament de Pego.


Junt amb Almela, en la presentació intervindran Antoni Reig i Paco Carrió. Tots tres faran un passeig històric en el qual es constatarà que Pego és un poble de músics, tal com es plasma en aquest llibre que parla des del germans Oltra Lluch fins als grups actuals, com Reacció. I, a més, hi haurà alguna actuació musical sorpresa.

Tot això serà el dijous, a les set i mitja de la vesprada, a la Casa de Cultura de Pego.

1423 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!