Detinguda una persona per delicte d’abusos sexuals a menors de 16 anys

Esta detenció, realitzada per la Guàrdia Civil d’El Verger, es va produir fa unes setmanes en el marc de l’Operació ‘Chicho‘. La investigació es va iniciar després de denunciar-se, en març de 2016, abusos sexuals a menors que s’havien produït entre maig i juny de 2015 a Beniarbeig.
La Guàrdia Civil d’El Verger, en el marc de l’Operació ‘CHICHO‘, fa unes setmanes que va detindre un baró de 20 anys d’edat que respon a les sigles J.F.F.A, en la localitat de Beniarbeig, com a presumpte autor d’un delicte d’abusos sexuals a menors de 16 anys. La investigació es va iniciar després que, en març, es denunciaren abusos sexuals a menors de 16 anys ocorregudes entre maig i juny de 2015 en dita localitat.

En l’esmentat període el detingut esperava els menors a l’eixida del col·legi per a portar-los a algun portal pròxim i, a l’interior, mostrar-los vídeos de fort contingut sexual. El detingut també oferia als menors diners, normalment un euro, perquè estos li feren una besada en la galta o en el coll, sempre convencent les víctimes perquè no digueren res als seus progenitors. L’edat dels menors víctimes d’estos suposats abusos rondava els nou anys d’edat.

Per a dur a terme les investigacions, la Guàrdia Civil d’El Verger va mantindre reunions amb diferents pares dels menors que van ser víctimes dels fets descrits. Estes reunions, assenyalen, van resultar en alguns casos «improductives» perquè els pares es mostraven poc inclinats a que els seus fills hagueren de passar per un judici posterior.

Segons fonts de la Policia Local, a Beniarbeig es va generar una alarma social entre la població, que va provocar que molts pares i mares no deixaren eixir sols els seus fills i filles al carrer i es mobilitzaren a l’entrada i eixida del col·legi de la població per a protegir els menors.

L’autor va ser posat en llibertat després presentar-se en el Jutjat d’Instrucció de Guàrdia de Dénia.
706 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!