Demà poesia a la Casa de Cultura

Dins les activitats culturals que ha organitzat el Grup de Dones Cabal el recital de poesia de Josep Orihuel “Des de la Blanca Talaia”, que tindrà lloc demà dijous a les 8 de la vesprada, tanca el cicle de propostes que s’han realitzat durant tot el mes d’abril. El públic assistent podrà veure un recorregut de tot el que ha fet l’autor durant tots aquests anys. El Grup de Dones Cabal tanquen, demà dijous, a les 8 de la vesprada i a la Casa de Cultura, la seua agenda cultural d’abril. Per fer-ho comptem amb el recital de poesia de Josep Ohiruel “Des de la Blanca Talaia” el títol d’un dels primers poemes del pegolí que realitzarà un recorregut de tot el que ha fet durant els 10 anys dedicats als versos. El títol també fa referència “a la visió del poeta d’estar sempre a l’aguait”, en paraules del propi Orihuel.

Actualment continua creant, tot i que no està en els seus plans publicar cap llibre. Això si, Orihuel explicava que, junt a Adrià Descalç estan gravant “El Bressol del temps” “per si algú li abelleix escoltar els poemes”. Al respecte de l’escriptura el poeta confessava que “estic fent cosetes i pense que cada dia que apareix una sensació nova hi ha una força dins que t’obliga a escriure un poema”.

Per últim Josep Orihuel explicava que intenta, en cada actuació que fa, que aquestes no siguen avorrides. I anima a la gent a què s’aprope a la Casa de Cultura perquè de segur que entenen els seus poemes, que assegura que “són del poble”, fàcil d’entendre, propers.
659 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!