Demà finalitza la inscripció per als tallers virtuals de maquillatge de Carnestoltes i Pinyata

Aquesta setmana han començat les activitats de la programació anomenada #PegopintaCarnestoltes, organitzat per les regidories de Festes, Joventut i Cultura de l’Ajuntament de Pego. La primera de les accions ha estat la publicació a les xarxes socials de l’Ajuntament del vídeo tutorial per a pintar i decorar mascaretes.

A més, la Bruixa del Carnestoltes està fent arribar des d’ahir els seus manaments als xiquets i xiquetes dels centres educatius de Pego perquè acudisquen disfressats a escola.

Una altra activitat programada és un taller virtual anomenat makeup Carnestoltes i Pinyata. Un curs en directe a través de la plataforma Zoom, oferit per la caracteritzadora local Maite Sever. Aquest curs es farà els dissabtes 13 i 20. Per a participar-hi cal inscriure’s prèviament i el termini finalitzarà demà dimecres. El telèfon per a les inscripcions és el 691 021 965. També hi ha un link en la BIO d’Instragram d’infojove Pego.

Els qui facen aquest taller virtual podran participar en un concurs en què es premiarà el millor maquillatge de Carnestoltes i de Pinyata amb un val de 50€ per a cadascú, val que serveix per a fer compres en les tendes de l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego.

Per cert, segons els manaments de la Bruixa, hui toca portar un llaç gran, una corona i un davantal. Demà haurem de portar a més, un calcetí de cada color… Recordeu que heu de decorar els vostres balcons.

807 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!