Demà acaba el cicle de cinema amb el que s’ha apropat la Casa de Cultura als xiquets i xiquetes de Pego

El Grinch, Celebra la Navidad con Mickey, Donald y sus Amigos, El Origen de la Sirenita, Ice Age 2, Pocahontas, i la pel•lícula d’aquest dissabte Le llamaban Shin Chan, ha estat l’ampla oferta cinematogràfica que des del passat 22 de desembre ha envaït la Casa de Cultura per oferir un moment de distracció als més menuts durant les vacances nadalenques. L’èxit de la iniciativa planteja que es repetisca durant el pròxim Nadal. Demà dissabte, a les cinc i mitja de la vesprada tindrà lloc la última projecció del cicle infantil que des del passat 22 de desembre ha obert les portes de la Casa de Cultura als xiquets i xiquetes de Pego; en total s’han visionat sis pel•lícules, totes elles dirigides als més menuts. En aquest cas, per a demà la diversió està assegurada amb Le llamaban Shin Chan, film d’animació protagonitzat pel singular i descarat xiquet que va pendre les pantalles de la televisió al nostre país fa ja uns anys.

I amb l’última projecció també és moment de fer balanç. Com un veritable èxit, així s’ha qualificat des de la Regidoria de Cultura la campanya nadalenca. ‘La Casa de Cultura amb tu per Nadal’ que durant les passades festes va convertir el saló d’actes del centre cultural pegolí en una confortable sala de cinema per a que els més menuts gaudiren, en les seues vacances i de manera totalment gratuïta, de pel•lícules infantils de marcat renom. Segons ha reconegut l’edil responsable de l’àrea, la independent Elvira Ciurana, “hi ha hagut una mitja d’uns 40 xiquets per sessió, en un saló que caben unes 60 persones, per la qual cosa valorem molt positivament este cicle cinematogràfic infantil” i ha assegurat que “tot i que els xiquets solen ser sorollosos, tots els que van assistir a les projeccions de les pel•lícules es van portar molt bé, han estat a gust i junt amb ells, els pares també s’ho han passat en gran”.

El cicle de pel•lícules, que mai s’havia dut a terme a Pego, ha sigut una iniciativa innovadora perquè “ha permés que els xicotets s’acosten a la Casa de Cultura i els ha ajudat a conéixer un poc més el cine acompanyats dels seus pares o iaios, que en estes vacances han tingut molt més temps per a ells” ha afirmat Ciurana. I precisament aquest era l’objectiu que s’amagava darrere de la iniciativa: que els més menuts “coneguen un poc més la Casa de Cultura i amb l’excusa d’estar allí també accedisquen a la biblioteca i als museus que hi ha en els pisos superiors, i que descobrisquen, ja des de xiquets quina és la funció del centre cultural que és la Casa de Cultura”. Per tot això, des de la regidoria organitzadora de l’acte s’ha assegurat que “per al pròxims nadal amb tota probabilitat repetirem la iniciativa, ja que enguany ha sigut de prova i ha tingut una molt bona acollida, el que ens anima a continuar treballant”.

523 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!