David Mestre Sendra guanya el concurs de façanes i balcons nadalencs

El veí del carrer Sant Joan ha estat el guanyador del primer certamen de decoració nadalenca de façanes i balcons, un concurs organitzat per l’Ajuntament de Pego i que ha comptat amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Professionals del municipi.

David Mestre, qui va participar en el concurs al costat de diversos veïns i van utilitzar al voltant de 2.000 globus per a confeccionar la decoració en la qual es podria apreciar una lluna, un sol, un cel blau i els tres Reis Mags d’Orient.

El segon lloc del concurs va ser per a Carlos Sánchez Monzó, veí del carrer Planes, qui també va utilitzar un gran nombre de globus per a decorar la seua façana, en la qual també es distingia als tres d’Orient. A més Sánchez va aconseguir un efecte cridaner en el qual simulava que els globus eixien d’una de les finestres de l’habitatge.

El tercer lloc va ser per a Manuel Pascual Ferrándiz, la decoració del qual “s’apropava a la perfecció simètrica i el bon gust”, segons els membres del jurat.

El guanyador es va emportar un premi de 200 euros per a gastar en els comerços del municipi, el segon premi era de 100 euros també per a gastar en els comerços locals i el tercer classificat es va emportar un lot de productes dels comerços de Pego valorat en 50 euros.

Estem molt contents per l’acolliment que ha tingut el concurs, tant pels participants com per la resta de veïns que han aplaudit la iniciativa i sé que molts d’ells han visitat els habitatges decorats. Un dels objectius era recuperar i enfortir la tradició de col·locar globus i cabassos als balcons i façanes de les nostres cases per a rebre als tres Reis Mags. Crec que hem posat una primera pedra perquè el concurs continue creixent en els pròxims anys”, va apuntar la regidora de Festes Anna Llopis.

 

1003 Visites
Hola!!