Crida, pregó i exposició del ninot, aquest dissabte a Pego

Les Falles pegolines avancen una setmana la seua crida fallera i serà aquest dissabte a partir de les 8’30 de la vesprada des del balcó de l’ajuntament (si el temps ho permet, sinó es traslladaria al si de la Casa de Cultura). Sobre les 9 de la nit, els fallers i falleres inauguraran l’exposició del ninot a la Casa de Cultura.
Aquest cap de setmana l’activitat a Pego és frenètica, perquè a més dels actes al voltant del dia de la Dona també hi ha actes fallers. Més concretament la Crida, el Pregó i la inauguració de l’exposició del ninot. Comentava Ximo Bordes, President de la Junta Local Fallera que l’ànim està a flor de pell, ja que “a dia d’avui està tot en marxa, fent reunions, sopars, etc.”

Per a moure un poc més la cosa, el diumenge la Fallera Major de Pego, la seua Cort d’Honor i el President de la Junta Local Fallera viatjaran a València per a presenciar la mascletà des del Balcó de l’Ajuntament del cap-i-casal.

Els actes que se celebraran aquest dissabte estaven previstos per al cap de setmana que ve, però l’assistència de diverses festes de Pego a la desfilada del Regne, a València, per invitació expressa de l’Ajuntament de València ha fet avançar una setmana la festa fallera.

674 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!