Creama Pego inaugura aula de formació

Es tracta d’una aula per a fer cursos amb connexió per a 16 ordinadors. Des d’allí s’impartiran cursos i tallers per als comerços, emprenedors, empreses i diferents grups de població de Pego. La inauguració serà esta vesprada amb un curs de Xarxes Socials i Marketing Online.

20170929_165205Esta vesprada Creama Pego estrena aula de formació. Està annexa a l’oficina de Creama, actualment situada a la plaça del Mercat nº13, baix, al passadís d’accés al mercat municipal i Ràdio Pego, enfront de la Policia Local. Esta aula de formació substituirà la que Creama Pego tenia a l’edifici Cervantes. La nova ubicació permet agrupar en un mateix espai tots els serveis que Creama oferix al municipi i agilitzar així la seua tasca.

Este nou espai que té connexió per a 16 ordinadors permetrà «oferir cursos i formació als comerços, emprenedors, empreses i diferents grups de població en general» assenyalava la regidora de Creama, Rosa Maria Ferrer, qui admetia que «ens ha costat aconseguir-ho però en breu inaugurarem curs». I és que les obres de remodelació han tardat un any a executar-se. Van començar el setembre passat i l’aula s’inaugura esta vesprada.

L’aula impartirà, a més de formació variada, com per exemple cursos d’informàtica per a empreses i per a la població en general, sessions grupals d’orientació laboral, jornades interdepartamentals i altres.

aula formacio de creamaLa nova aula de formació de Creama era l’antiga sala de vistes del jutjat de pau. L’Ajuntament de Pego va arribar a un acord amb justícia per a la cessió de l’espai, atenent que ja no s’usava. A canvi es va comprometre a millorar les instal·lacions del mateix jutjat de pau, ubicat en un centre de titularitat municipal. El gruix de les obres ha estat costejat per l’Ajuntament de Pego, que també ha rebut ajudes de la Diputació d’Alacant.

Esta vesprada s’inaugura l’aula de formació de Creama Pego amb un curs de xarxes socials i màrqueting online organitzat per Marina Alta Emprèn. El curs està dirigit a persones emprenedores, autònomes i comerciants que estiguen interessades en millorar les seues vendes fent ús d’un conjunt d’aplicacions de màrqueting online i del disseny d’una estratègia al voltant de cercadors webs i xarxes socials.

 

2236 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!