Creama Pego impartirà els dies 24 i 26 un taller dirigit als comerciants

El Consorci de Recuperació Econòmica de la Marina Alta, CREAMA, ha col·laborat en la organització d’un cicle de tallers organitzat per la Federació Alacantina de Comerç, Facpyme amb el patrocini de la Diputació d’Alacant. Es tracta d’uns tallers dirigits a empresaris i comerciants de la Marina Alta que van a desenvolupar-se en huit localitats diferents, com són Pego, Dénia, Xàbia, Benissa, Teulada-Moraira, Calp, Pedreguer i Gata de Gorgos.

El títol del taller que va a impartir-se a Pego és «Neurovendes, entra en la ment dels teus clients». Tindrà lloc els dies 24 i 26, de les tres a les cinc de la vesprada, a l’aula de formació de Creama. Seran un total de quatre hores lectives que van a oferir les docents Cristina de Arozamena i Lorena Mora.

Les inscripcions són gratuïtes i les places limitades pel que els interessats i interessades han de reservar ja la seua, dirigint-se a la delegació de Creama de qualsevols dels huit municipis en què es desenvoluparà el cicle. Per a assistir a Pego, cal escriure al correu adl-pego@creama.org o telefonar al 96 557 12 55.

1297 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!