Creama Pego activa el Telecentre

Ho farà dilluns que ve amb dos cursos d’Internauta, un bàsic i l’altre mitjà, en horari de 9 a 11h. i d’11 a 13h. Entre els continguts a tractar, el familiaritzar-se en les xarxes socials i com demanar cites telemàticament.
L’Ajuntament de Pego, a través de Creama, i la Generalitat Valenciana torna a activar l’aula del Telecentre, amb la intenció de facilitar l’ús d’ Internet entre la ciutadania. Com ho fa? Doncs oferint la possibilitat de realitzar cursos de formació gratuïts en els que s’ensenya el maneig d’Internet.

En finalitzar tots els cursos d’Internet, s’obté un Certificat Bàsic d’Internet (UBI) o un Certificat Mitjà d’Internet (UMI) que acredita que s’ha superat el nivell suficient per a familiaritzar-se i usar Internet.

La regidora de Creama, Pepa Sendra, informava que aquestos cursos començaran dilluns que ve. Alhora també avançava que entre el contingut d’aquestos cursos estarà el familiaritzar-se en les xarxes socials “perquè trobem que avui en dia és essencial, per a nosaltres mateix o inclús perquè els nostres fills sí que estan clavats en el que són les xarxes socials”, declarava. I una altra necessitat que va creixent cada vegada més, la que evita desplaçaments per a gestionar qüestions amb l’administració pública, ja que, apuntava Sendra, “cada dia ens ve pitjor desplaçar-nos per a demanar cites per a anar al Centre de Salut o segellar l’atur”. L’objectiu, donar a conèixer aquestos temes a la gent que té més difícil accés.

Els cursos seran de dos hores setmanals, de 9 a 11 hores i de 11 a 13h., al Telecentre.

Cada curs comptarà amb huit alumnes, el que fa un total de setze que estan sent convocats per Creama a partir de la llista d’espera que va generar l’última edició d’Internauta. No obstant, no descartava la regidora de Creama, Pepa Sendra, la possibilitat d’obrir una nova matrícula en el cas que hi hagués places vacants. També informava Sendra de la possibilitat de canviar l’horari establert a la vesprada sempre que la petició fora justificada.
643 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!