CREAMA assessora a les empreses i comerços sobre les ajudes per a la promoció de l’ús social del valencià

Esta línia de subvenció comprèn la retolació de l’interior i exterior de les dependències i els vehicles de les empreses. També inclou la denominació dels productes i el seu etiquetatge i l’ús del valencià en la documentació administrativa, tècnica, informàtica i en l’edició de guies, catàlegs i en les pàgines web.
La Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació ha publicat l’ordre que regula les ajudes econòmiques per a les empreses, comerços i indústries per a la realització d’activitats de promoció de l’ús social del valencià. La xarxa d’Agències de Desenvolupament Local (ADL) de CREAMA informa sobre esta línia de subvenció que comprèn la retolació de l’interior i exterior de les dependències (tendals, lluminosos, etc.,) i els vehicles de les empreses. També inclou la denominació dels productes i el seu etiquetatge (bosses, paper per a embalar, caixes, etiquetes, etc.,) i l’ús del valencià en la documentació administrativa, tècnica, informàtica i en l’edició de guies, catàlegs i en les pàgines web.

L’ordre especifica que els beneficiaris d’estes ajudes són les entitats de caràcter privat, tant físiques com jurídiques, empreses, comerços i indústries radicades en la Comunitat Valenciana que estiguen legalment constituïdes. Les subvencions arriben fins al 50% de la inversió i un màxim de 1.000 euros en cada apartat (retolació, denominació de productes i documentació). El termini per a la presentació de sol•licituds a la Cambra de Comerç de Dénia acaba el 3 d’abril del 2010. Si les persones interessades prefereixen la intermediació de CREAMA Pego per a sol•licitar l’ajuda, el termini per a presentar les sol•licituds és el dilluns, 29 de març.

Els tècnics de les ADL’s de Benissa, Calp, Dénia, El Verger, Gata de Gorgos, Pedreguer, Pego, Ondara, Teulada-Moraira i Xàbia tenen tota la informació sobre la documentació a adjuntar, impresos, tramitació, etc.


675 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!