Creama aposta per la consolidació i creació de negocis a Pego

Totes dues accions són complementàries i s’abordaran a partir de quatre tallers dirigits a l’empresariat local en quatre sessions diferents els dies 24 de setembre i 1, 6 i 10 d’octubre. El projecte és a tres bandes: Ajuntament de Pego, Centre Europeu d’empreses innovadores (CEEI) d’Alcoi i Diputació d’Alacant.
CREAMA Pego, CEEI Alcoi i la Diputació d’Alacant han organitzat quatre tallers per ajudar a definir projectes de negoci i arribar a tenir èxit mitjançant el programa Consolida el teu projecte.
Es tracta d’un programa intensiu de 4 sessions de treball dirigides a empresaris i empreràries que volen adaptar la seua empresa a noves situacions de mercat i posar en marxa projectes, noves divisions o nous mercats i a persones emprenedores amb una idea o prototip que volen perfeccionar i convertir en negoci i/o professionals amb experiència i ganes de crear la seua pròpia empresa.

L’objectiu del programa és que les persones que assistisquen adquirisquen coneixements i ferramentes per a poder dissenyar i aconseguir l’èxit d’un projecte i empresa. I és que, apuntava la regidora de Creama, Rosa Maria Ferrer, «les petites i mitjanes empreses tenen una gran importància al teixit empresarial perquè representen més del 99% de les empreses i ocupen més del 60% de la població activa». No obstant, reconeixia Ferrer que «hi ha una falta d’adequació en la formació d’estes empreses i això comporta que moltes d’elles desaparegueren en els primers anys». És per això que els tallers estan enfocats a «aspectes de viabilitat i competitivitat» i fer-ho amb «empreses consolidades per a que servisquen d’exemples i que els expliquen en directe com han anat funcionant tots estos anys, sobretot pel que fa a les empreses familiars».

Per a això, s’han planificat 4 sessions de treball:

– Dijous, 24 de setembre: Què fer perquè la teua empresa aparega en la primera pàgina de Google?
Hora: 18:00
PONENT: Gregorio Sánchez – Tècnic en ges-tió de sistemes, Innovació i Creació d’em-presa del CEEI

– Dijous, 1 d’octubre: Com emocionar els teus clients
Hora: 10:00
PONENT: David Nadal – Tècnic de l’àrea de creació i consolidació d’empreses del CEEI

– Dimarts, 6 d’octubre: Quins aspectes he de considerar a l’hora de transmetre la meua empresa familiar
Hora: 19:00
PONENT: Jose Antonio Galán – Soci-Director de Galán Consultores.

– Dimarts,13 d’octubre: Com realitzar una presentació eficaç del teu projecte. Màgia o… talent?
Hora: 10:00
PONENT: Elena Soliveres – Tècnic de Formació i Consolidació d’Empreses del CEEI
Els tallers s’impartiran a la Casa de Cultura de Pego en distints horaris, tant de matí com de vesprada. L’assistència és gratuïta prèvia inscripció en cada una de les sessions. Les inscripcions es poden fer a Creama Pego, plaça del Mercat, 13 (baix) o al telèfon 96 557 12 55.

A més, en este marc CREAMA Pego i CEEI Alcoi han programat el taller ‘Construint el futur’, dirigit en exclusiva a alumnes de cicles formatius del municipi. Programa finançat per la Diputació d’Alacant.
869 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!