Coses diverses i agenda cultural

Teatre, documentals, dates de preinscripció per a l’escola infantil municipal, són alguns dels temes tractats. Avui l’alumnat de Primària han acudit al teatre per a veure l’obra ‘Hamelin’ una obra que conta la història de Rufus, un joglar que es presenta davant el públic com el millor dels contacontes, i descobreix al seu auditori una història molt particular, una història que podria passar a qualsevol moment i a qualsevol ciutat o poble, ho fa a través un conte ben popular, el de El Flautista d’Hamelí. A l’alegre, simpàtic i tranquil poble de Hamelí no li espera una invasió de rates com cabria esperar, sinó una aglomeració de fem i brutícia que els propis veïns de la ciutat han provocat gràcies a la poca atenció que han prestat durant anys i anys a la seua ciutat. Una història que està bastant propera a la realitat.

D’altra banda, el dia 6 de maig s’obri el període de preinscripció per a l’escola infantil municipal. Les preinscripcions es podran realitzar fins el 14 de maig. Des de la Regidoria d’Educació enviarà una carta informativa a totes aquelles mares que hagen tingut un fill o filla durant el 2007 i el 2008.

Recordar a més que diumenge hi ha jornada de portes obertes a la Biblioteca Municipal amb fireta del llibre, contacontes i altres sorpreses.

Avui divendres a les 8, es projecta al Casal Cultura el documental ‘Ser Joan Fuster’, documental que posteriorment es podrà debatre, un debat que moderarà Tomàs Llopis.

Al Casal Cultural el dissabte, 25 d’abril, dia en què se celebra la desfeta d’Almansa, es projectarà, a les 11 del matí, ‘Almansa 1707. De la revolta a la repressió’. A continuació, a les 12’30 tindrà lloc un taller de Muixerangues a càrrec de la Muixeranga de Pego.

713 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!