Conveni per a facilitar l´accés dels joves a l´habitatge

La CAM i la Mancomunitat de Pego, l´Atzúbia i Les Valls han signat aquest migdia un conveni que pretén facilitar l´accés a la primera vivenda, ja siga en règim de propietat o de lloguer. El conveni estableix fórmules de finançament avantatjoses a través de la «hipoteca jove», de la que es podran beneficiar els jóvens d’edats compreses entre els 18 i 35 anys.
Tot i que la multitud de cases que hi ha per a triar a Pego, per als joves (i no tan joves) encara resulta difícil accedir a la compra o inclús al lloguer d´una casa o d´un pis. A partir d´ara, però, els joves d´edats compreses entre els 18 i els 35 anys tenen la possibilitat de contractar una hipoteca jove. La Mancomunitat de Pego, L’Atzúbia i Les Valls i la Caixa d´Estalvis del Mediterrani han signat, aquest migdia, un conveni que pretén facilitar l´accés a la primera vivenda, digna i adequada, ja siga en règim de propietat o de lloguer a un preu digne, com anunciava durant la signatura del conveni la presidenta de la Mancomunitat, la socialista Ana Aparisi.

El conveni suposa el compromís de l’entitat bancària d’aportar cent euros per cada activitat social, que es formalitze amb qualsevol consistori que conforma la Mancomunitat de Pego, l´Atzúbia i Les Valls, enguany per al desenvolupament de projectes.

El conveni estableix fórmules de finançament avantatjoses a través de la «hipoteca jove». Assegura condicions de finançament especial quant a comissions, tipus d’interès i la resta de despeses que suposa comprar una vivenda. En aquest sentit des de la CAM van dir que no podien fer res per a abaratir les vivendes però si per a facilitar les condicions financeres, segons explicava Toni Monserrat, un dels directius de l’entitat bancària.


534 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!