Continua ingressada una de les treballadores de la BP agredides dimarts passat

La intensitat dels cops donats pels dos encaputxats als dos treballadores de la gasolinera pegolina han provocat que un dels agredits haja rebut 8 punts al cap i l’altra agredida continue ingressada a l’hospital comarcal a causa d’una fissura cranial amb vessament.
Tres dies després de l’atrac a la gasolinera de Pego, BP, una de les seues treballadores, que va ser agredida, continua ingressada a l’hospital comarcal per la gravetat de l’agressió rebuda. De fet, té una fissura cranial que ha derivat en un vessament (derrame) cerebral, el que ha provocat la decisió de l’equip mèdic de mantenir-la ingressada en observació, ja que pateix constants mals de cap.

L’altre treballador agredit la nit de dimarts ja ha estat donat d’alta, però ha rebut 8 grapes al cap per a tancar la ferida provocada per l’element contundent amb què va ser colpejat.

El que se sap de l’agressió és que eren les 22’15 hores de la nit de dimarts, i els dos empleats de la BP procedien al tancament de les tanques de seguretat de les portes de l’establiment. L’alarma ja estava connectada i no es va activar, ja que els assaltants van anar directament a atracar els dos treballadors, sense intenció d’entrar al local i connectar l’alarma; el que hagués provocat l’avís immediat a les forces i cossos de seguretat. Així que la intenció dels agressors era endur-se els diners recaptats en caixa que pogueren dur damunt els empleats. Una quantitat mínima pel que hem pogut saber.

Els cops propinats pels assaltants van ser tan contundets que tots dos empleats de la BP van quedar inconscients a terra. Temps en el que els agressors van aprofitar per a fugir. En despertar de la inconsciència un dels apallissats, va telefonar per a avisar de l’agressió patida. La Guàrdia Civil es va personar al lloc dels fets, un quart d’hora després d’haver rebut la notícia. La investigació continua oberta.
681 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!