Contacontes, Rock’n’Xou i Crida Fallera per a dissabte; Fira de Comerç i Paelles de la Falla la Font per a diumenge

La solidaritat tindrà presència a Pego dissabte amb el concert que proposa la Xaranga Garanxa a favor d’Obrint Camí. A més les falleres majors anunciaran l’imminent presència de la seua festa. Per a diumenge, la Falla la Font espera, almenys, 85 paelles per al concurs més consolidat.
Continua la tònica habitual, a Pego se li presenta un cap de setmana ben complet. Dissabte pel matí els més menuts de la casa tenen una cita a la Casa de Cultura amb el Contacontes mensual de les dones Cabal que en esta ocasió compta amb la participació de Christine Zygmunt i els músics Atropellats. La cita a les 11:30h.

Per la vesprada comencem amb Falles, ja que, com és tradicional, el dissabte anterior a les festes josefines té lloc a Pego la Crida i el Pregó. Enguany amb la novetat que seran les tres falleres majors de les tres comissions falleres les encarregades del pregó. La cita, a la Plaça de l’Ajuntament a partir de les 19h.

De la música fallera a la de xaranga. I és que ella serà la protagonista del concert solidari amb Obrint Camí. Un concert, ‘Rock’n’Xou’ a iniciativa de la Xaranga Garanxa que vol contribuir i, sumar-se, a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat. I ho fa de la millor manera que sap, a través de la música. La cita a les 20h. al Teatre Municipal de Pego.

Diumenge el matí és el protagonista i l’escenari el Pla de la Font i el Passeig Cervantes. Allí es desenvoluparà el Concurs de Paelles de la Falla la Font que ja té 85 participants apuntats. Tot i que encara se’n poden apuntar més. Tenen de termini fins a aquesta nit, al casal de la Falla la Font, on estaran reunits els seus membres.

Mentre la gent va acudint per a fer les seues paelles, al Passeig Cervantes tindrà lloc la V Fira d’Stock que organitza l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego.
539 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!