Comencen les obres de condicionament de la carretera que uneix Pego i les valls

A través d’una subvenció concedida per la Diputació d’Alacant s’ha pogut posar en marxa aquesta setmana un projecte supramunicipal reclamat pels consistoris de Pego i de les valls de Gallinera, d’Ebo i d’Alcalà des de fa anys, per tal de condicionar la carretera que els uneix.


L’Ajuntament de Pego ha estat l’encarregat de tramitar la subvenció que permet finalment la millora de la carretera. Tasca que consisteix en el re-asfaltat i la millora del vial per a anar directament de Pego a la Vall d’Ebo i la Vall de Gallinera per l’Almiserà.


Al respecte, la Diputació d’Alacant ha informat hui que subvencionarà l’execució d’un total de 113 actuacions de millora de camins municipals amb una inversió que aconsegueix els 440.300 euros.

Així es recull en la resolució de la convocatòria de subvencions a favor d’ajuntaments amb població inferior als 5.000 habitants per a reparacions i conservació de camins de titularitat no provincial que ha aprovat aquesta setmana la Comissió d’Infraestructures i Carreteres.


El diputat de Carreteres, Alejandro Morant, ha indicat que els municipis beneficiats són un total de 67 i ha explicat que “els treballs incideixen, principalment, en la consolidació dels ferms, mitjançant aportació de llastos i graves, i en el condicionament de cunetes i zona de pluvials”.


Les subvencions s’articulen a través de 3 línies d’actuació, centrant-se les dues primeres en la reparació i conservació dels camins amb actuacions que inclouen el desbrossament i neteja de marges, el condicionament amb llast o el
cobriment dels sots de la via.


A la Marina Alta els municipis que percebran
ajudes per a la reparació dels seus camins són Sanet i Negrals, Els Poblets, La Llosa de Camacho, Murla, Benigembla, Benimeli, la Vall d’Alcalà, Xaló, L’Atzúbia, Beniarbeig, el Poble Nou de Benitatxell, Jesús Pobre, Senija, Alcanalí, Benidoleig, Castell de Castells, Orba, Parcent, El Ràfol d’Almunia, Sagra, la Vall de Gallinera, la Vall d’Ebo i El Verger.

976 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!