Comença la V Ruta Gastronòmica de la Cirera a la Vall de Gallinera

Un any més la Ruta Gastronòmica de la cirera celebra l’inici de la campanya, d’aquesta fruita de primavera, amb la participació de la restauració i comerços del municipi.


Enguany com a novetat s’inclou vàries visites a la Ruta Urbana d’Alpatró, gràcies a la Mancomunitat de Turisme Pego i les Valls, a més de les ja tradicionals visites d’Agroexperiències de Cireres Muntanya d’Alacant COOP.V., que tenen com a objectiu què els i les visitants puguen conéixer de primera mà cóm és la recol·lecció de la cirera.


Les rutes urbanes d’Alpatró es faran els dies 15, 16, 22, 23, 29 i 30 de maig. Les eixides es faran a les 10 del matí i per a participar s’ha de fer una inscripció prévia en el web www.pegoilesvalls.es.En la ruta gastronòmia participen enguany els restaurants Miró cuina i La Roca de Benirrama, el bar restaurant l’aplec, el Nou Tarrasó, El Jabalí i Sabors, de Benialí; el bar la Font de Benissivà i el bar Nou d’Alpatró.


Les cireres es podran comprar durant els mesos de maig i juny a la cooperativa i botigues especialitzades d’Alpatró, Benissili i Benissivà.


Per a més informació cal consultar el web www.lavalldegallinera.org1785 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!