Començà el XV Circuit de Curses Populars de la Marina Alta

El diumenge passat es celebrà a Xàbia la primera cursa del XV Circuit de Curses Populars de La Marina Alta, cursa en la que un total de 1.236 corredors entraren en meta, apart del dos centenars de xiquets.
Aquest foren els resultats més importants, guanyadors absoluts de la prova els sèniors: Juanra Pous del Fran Beneyto amb 33/17, seguit de Vicent Mas Lleyda del Dianium amb 33/20 i de Mounir Horma del Beneyto amb 33/24; En dones Alysa Pening, independent amb 38/42, Maricarme Millet de La Safor amb 41/49 i Mayca Sala del Benidorm amb 41/50 (1era veterana A), en veterans A el 1er fou Franz Vélez del Tortugues d’Algemesí.

Del Dorsal 19 el 1er fou Pascual Company Puig amb 38/07 seguit de: Vicent Sendra, Tony Woodall, Alberto Pons, Pere Garrigós, Server Millet, Piera Ferrer, Perz Marí, Pérez Garcia, Ceresola Piera, Bolta Naya, Laura Pascual (15 de les dones sènior), Ramon Alemany i Pau folqués.
Altres de Pego: Vicent Estruch, Pascual Sastre, Bolta Bordes, Maxi Folques, Fernando Sastre Sendra i Jordi Llambies.

En Moncada, mitja marató del circuit de curses de la diputació de Valencia, Carme Sala fou la 3era de la general, 1,24,53 i la primera de la seva categoria de veteranes i Vicent Sala estigué en el seu temps de 1,42,10.

El dia 27 tindrem la segona cursa en Gata de Gorgos.

Ferran Ferrando,
Cultural Dorsal 19
704 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!