Comença el XIV Circuit de la Marina Alta

Ja feia un temps que no posàvem res de l’atletisme a la web… a la fi tot arriba i de nou ens veiem ja ficats en el XIV Circuit de la Marina Alta a més d’altres curses que els atletes pegolins han gaudit esta setmana.

La primera cursa del XIV Circuit de Curses Populars de La Marina Alta es celebrà ahir en la veïna localitat de Xàbia, 1.117 esforçats acabaren la prova que fou guanyada per Emilio Vizcaya. La prova començà a les 10 del matí pels carrers i caminals d’Aduanes del Mar, ja fa uns quants anys que la cursa de Xàbia es celebra en el port.
A les 8 del matí començà la recollida de dorsals, samarreta de regal i xip per part dels corredors que anaven arribant i una trentena de socis dels 9 clubs que formen el circuit eren els encarregats de fer el lliurament i comprovar la identitat dels corredors; uns 150 atletes faltaren a la cita i no recolliren el seu sobre, cosa que faran el pròxim diumenge en Gata de Gorgos, segona cursa del circuit.

La classificació dels atletes del Dorsal-19 fou la següent:
(enllaç de consulta)
http://www.somesport.com/circuitapeu/2010/xabia_clubs10.asp?busca=C.+E.+Dorsal+19+Pego&submit=Consulta

Del Xe que Vaig: Juan Pons i Juan Sastre, de l’Atzúvia: Bolta Vidal i Pérez Gomis, a més a més altres corredors pegolins corregueren com a independent: José Bernanrdino, Pepe Cambrils, Pasqual Sastere, Pérez Mut, Ximo Sala, Juan Vayà….
Per clubs: Cametes de Pedreguer, Benidorm, La Safor, La Xara, Ondara, Xàbia I Dorsal-19 de Pego.
Corregueren 153 dones majors i 37 xiquetes, 964 homes i 61 xiquets, siguent molt significativa la baixa participació entre els joves de 16 a 20 anys sols 22 .

Altres curses
En Ribarroja es celebrà la seva XIV mitja marató amb la participació de Carme Sala que quedà la primera de la seva categoria VBF i sisena de la general amb un temps d’1h. 25m. 19s. i Vicent Sala una mica més darrere. En la XXX Marató de Barcelona amb 12.500 classificats i sis africans sota les 2h.10m., el primer 2h.7m. 30s., és per tant Barcelona la marató més ràpida d’Espanya, allí estigué Carles Siscar Bay ,que ja corregué en València, amb 3h. 29m. 38s.

Així que un cap de setmana complet: Cursa de la Dona en Pego, començament de circuit de la Marina Alta en Xàbia, mitja de Riba-roja i Marató de Barcelona…. qui dona més???

Ferran Ferrando, Club Dorsal 19
659 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!