Claudio Pons s’imposa en el huité trofeu Mare de Déu del Pilar, la Gran Tirada de Colom a Braç


El Camp de Tir El Miserat de Pego es va convertir aquest cap de setmana en el centre d’atenció dels amants de l’esport del tir al colom. 95 van ser els aficionats que si van inscriure en l’octau trofeu Mare de Déu del Pilar que es va celebrar a Pego durant tota la jornada del diumenge, trofeu patrocinat pel Cos de la Benemèrita de la localitat.
En el concurs, compost pel tir a huit coloms, es va alçar amb el màxim guardó Claudio Pons, natural del El Verger. Segons els directors de tir del concurs, Alejos Fillol i Ricardo Sáez, “s’ha premiat tant el nombre de peces abatudes com l’estil de tir de cada un dels participants, perquè en aquest trofeu no sols compte el batre el nombre més gran de peces sinó també com es baten”.

En segona posició va quedar el pegolí Juan Pons, el qual va rebre el trofeu atorgat per l’Ajuntament de Pego de mans de l’alcalde de la població, el popular Carmelo Ortolà. Segons el Primer Edil “podem estar ben orgullosos del nombre de participants d’esta edició de l’octau trofeu que organitza la Guàrdia Civil, perquè hui també se celebra a Alginet un concurs nacional de tir i això no ha minvat el nombre de participants de les edicions passades”.

L’encarregat d’entregar el tercer guardó va ser el president de la Societat de Caçadors de Pego, Juan Bautista Piera Ferrer. Aquest tercer premi se’n va anar per a Dénia, ja que es va alçar amb esta tercera posició en guatlles podem repetir l’aforament guatlles podem repetir l’aforament d’esta jornada”. Piera feia referència a la pròxima tirada de guatlles que tindrà lloc el dissabte 8 d’abril, a partir de les 15:30 hores en el camp de tir del Miserat.


541 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!